reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
HUbek dziękuje za komplementy :-)
faktycznie jak tylko mu założyliśmy muche to taki poważny sie zrobił, dopiero po pewnym czasie się zaczął usmiechać i zachowywać normalnie jak to Hubek, a tak to powaga, że hej ale nie próbował zdejmowac w ogóle tej muchy:-)
faktycznie jak tylko mu założyliśmy muche to taki poważny sie zrobił, dopiero po pewnym czasie się zaczął usmiechać i zachowywać normalnie jak to Hubek, a tak to powaga, że hej ale nie próbował zdejmowac w ogóle tej muchy:-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hubcio super wyglądał:-)HUbek dziękuje za komplementy :-)
A Lenulka w tej grzywce rewelacyjnie :-)
agusia9915
Matka wariatka
dziekujemy za komplementy
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
mysia23
mama dwójeczki
Oliwka przeurocza w tych kitkach, mój Fili ją uwielbia, zawsze sie do niej śmieje, a do innych nie, tylko tak dziwnym wzrokiem patrzy
Lenka faktycznie włoski ma pierwszorzędne..mój Tomo jak zobaczył to powiedział " ale to dziecko ma włosy, ile ma lat, 3-4??" A ja w śmiech
Hubercik w muszce rewelacyjny, a i bez muchy niczego sobie, czysty tatuś!!!
Lenka faktycznie włoski ma pierwszorzędne..mój Tomo jak zobaczył to powiedział " ale to dziecko ma włosy, ile ma lat, 3-4??" A ja w śmiech
Hubercik w muszce rewelacyjny, a i bez muchy niczego sobie, czysty tatuś!!!
A Lenka jest przeslodka!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekna dziewczynka
Cud dziewczynka:-)
a Lenka cud miód i maliny sliczna
LENKA sliczna ma nowa fryzurke!!!
A Lenulka w tej grzywce rewelacyjnie :-)
Lenki włosy po podcięciu jeszcze bardziej wydają się gęste
dziękujemy za miłe słowa
Mysia, dobre z tą 3 czy 4 latką (leniuch z niej taka "staruszka" a jeszcze nie chodzi)
reklama