reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Jenniowe fotki z roczku:-)
oh jak by do tego sie zabrac

ale pycha

Jenni nie zdmuchnela swieczki chrzestny mi pomogl

to ja z moja chrzestna

moj prezent

zobaczylam cos ciekawego

Sara to ma ciężkie życie, musi za mamę deklaracje wypełniać (widzieliśmy) i sprzątać. Agnieszko, daj trochę odpocząć temu biednemu dziecku!!!! Słodka!!!!
Jenni widać, ze przejęta ta całą uroczystością. Ale torcik musiał jej smakować.

i pomyślec ze rok temu te szkraby byly jeszcze w naszych brzuszkach...:tak:
jenni slodziara tak samo jak jej torcik...zreszta wszystkie nasze lutowe dzieciaczki przesliczne.
caly czas was podczytuje ale jakoś do pisania nie mogę się zabrać....:dry:
hihi u nas imprezka szykuje się w piątek....wszystkiego naj lutowe pociechy od cioci sawy:tak::-D:tak:

no Jennny slodziak w urodzinki:tak: bardzo podobał mi sie jej komplecik ten brązowy:tak:
sawa odzywaj sie cześciej bo tez rzadko tu bywasz:sorry2::blink:

no Jennny slodziak w urodzinki:tak: bardzo podobał mi sie jej komplecik ten brązowy:tak:
sawa odzywaj sie cześciej bo tez rzadko tu bywasz:sorry2::blink:

Ten komplecik to osobno skompletowalam :tak: na urodzinkach goscie mysleli ze go kupilam jako komplet a ja wyciagnelam spudniczke i myslalam co tu do niej dobrac i wyszlo na ta bluzeczke :tak:

reklama
Do góry