reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Miśka, miło Cię widziec. Śliczne córeczki :tak:

A to parę zdjęc Oliwki:

ponieważ skopiowałam nie to zdjęcie, co chciałam, to przy okazji pokażę Wam jeszcze mojego kota:

reklama
Kasiad piekniusia i duza jest twoja Oliwka:tak:
Widze ze mamy tej samej rasy kotka wkleje i jego zdjecie chyba sie nieobrazicie? :tak:

Irtasia, śliczny kotek, uwielbiam syjamy (inne koty też). Ja mam 2 koty, ten na zdjeciu to kocur, a mam jeszcze kotkę - jego matkę.
Czy ja dobrze widzę, że masz skórzaną tapicerkę na kanapie? Ja chciałam kupic, ale mam obway, że koty podrapią mi pazurami. Nie drapią mi mebli, ale mogą poniszczyc jak będą się gonic.

Kasiad ja mam w domu 3 koty tego syjama Filip,kotke perska Flika i dachowca Gizma.
To niejest kanapa ze skory mialam kiedys ale koty mi pazurami rysowaly ale jak sie ja wypolerowalo to praktycznie niebylo widac terz jak sobie kupie to tez ze skory bo ten po 2 latach juz wyplowial.:tak:

Prześliczne dzieciaczki i równie piękne kociaczki ;-) :-D
Dziewczyny, zastanawiałam się nad kotem, ale bałam się przy takim niemowlęciu... ale jak Milenka nieco podrośnie to napewno też sprawię sobie kotka. Marzy mi się rosyjski kot niebieski...
A jak Wasze koty reagują na Wasze najmłodsze pociechy? Czy na noc np. izolujecie kotki żeby nie mogły wskoczyć do łóżeczka jak nie widzicie :confused:

Joasiek moje koty nawet niepodchodza do malej ewentualnie tylko powachac od czasu do czasu w nocy czasami sa z nami w pokoju ale tylko wtedy kiedy mi sie niechce ich wyzucac z pokoju i nic malej nie robia.Ale malego kociaka bym nie przynosila do domu przy tak malym niemowleciu bo sa niepewne.Mogly by niechcacy np. podrapac lub polozyc sie na dziecku:tak: a koty mialam od dziecka:tak:

Dawno już nie wklejałam zdjęć Milenki na forum ;-) i tak sobie pomyślałam, że tym razem wkleję te, które mi się wydają najśmieszniejsze, gdzie zrobiła najzabawniejsze minki :-D
Macie pewnie też takie śmieszne fotki.. może też pokażecie? :happy:

cudne zdjatka Joasiek!!!!! fajowe minki Milenki!!!! a ´jakie dluuuuuugie wloski ma!!!!

Joasiek mala jest przeurocza jej minki z tymi wloskami mnie rozbrajaja:-D Przesliczna naprawde:tak: .Jak bede miala to powklejam

reklama
No nie Joasiek, minki Milenki rozczulające :-D

Fajny pomysł z tymi śmiesznymi minkami dzieciaczków, poszperam i coś wkleję :tak:

Do góry