reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Piekne dzieciaczki:tak::tak::tak:
Julcia przesłodka blond panienka - słodziak:-) takie długie włoski juz ma
najlepsze to Staś robiący akuku z nocnika - super ujecie:-) ale wy tam macie śniegu:szok: u nas szaro-buro, u was tak pieknie biało. ech...:-)
Emilka jak zawsze powala oczętami, no i w tej pianie ślicznie wyglada:-)
Oli to mała modelka - takie pozy przyjmuje, i jaka radosna przy zabawie z tatą:-)

reklama
Zdjęcia prześliczne !
Najbardzoej podobają mi się te na zewnątrz na śniegu :)
Oliwka robi przesuuperowe pozy hihi
Emilka taka mądra dziewczynka juz umie całować ....no proszę jakie te dzieciaczki zdolne
Juleczka jak stoi pieknie przy kominku takie romantyczne zdjęcie ;-)
Piekne wszytskie dzieciaczki!

A to kilka nowych fotek Zosi, teraz w sobote mieliśmy slub cywilny mojej siostry to był mój trzeci najwaznieszy i najszczęsliwszy dzien w moim zyciu:tak:
Tak długo na to czekałam az moja siostra znajdzie sobie kogos kto bedzie się nią opiekował i nie zwracał uwagi na to ze jest na wózku
oto zdjecia ( troszkę pomieszane, ze spacerku, u babci, ze slubu) )

Majeczka prze smacznie wygląda jak wciąga makaronik:tak:

Julka w szlafroczku faktycznie jak maciupci krasnoludek...a jaka piękna przy kominku..jak królewna :happy:

Sesja Oliwki ekstra!!! Szczególnie z rączkami rozłożonymi jak gwiazda!!A jak na ostatnim zdjeciu widać pięknie ząbki..:tak::tak: Z tatą jako samolocik też bomba!!

A Emilka w piance wygląda jak w śniegu:-D:-D A zdjęcie czarno-białe jest rewelacyjne...

Staś na śniegu już ma fotki..no nie!!! U nas śnieg leżał może ze 2 godziny ok północy z tydzień temu...A na nocniku super...:-)

Zosia taka śliczna i delikatna!! I jak lgnie do mamusi ..:sorry2::sorry2:

Oliwieczka! Super zdjęcia! Chociaz ja nie widze podobieństwa miedzy Toba a Zosia to pewne jest ,ze obie wyglądacie ślicznie:tak::-)
Gratulacje dla siostryi jej męża!:-)

Julcia, Oliwka i Emilka-bardzo fajne sesje kąpielowo-dobranockowe:tak::-)
A Filip i Staś juz taaaacy duzi. Mam wrazenie ze więksi niż dziewczynki-wyglądaja juz tak bardziej męsko;-)

STASIOWA sesja cudowna! Ale fajowy i piekny z niego chlopczyk!!!! no i ten snieg....wow!:-):tak:

Zosia i mamusia sliczne jak zawsze ! Oliwieczka pogratuluj siostrze i mezowi tez od nas z okazji slubu!:tak:

Julcia przy kominku lapie za serducho..jak zwykle slodziutka!

reklama
Do góry