reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Strasznie dawno mnie nie było...Dzieciaczki jak jedno - malowane, cudowne!!

Marysia lubi z tata grać spryciara...taką rezolutną minkę ma:blink:

Zosia taka cudna, a Oliwieczka przyciemniła włoski, bardzo Ci ładnie:tak::tak:

Hubercik
skupiony na zabawie a mamusia przerywa:-D:-D

Kornelcia słodziutka, i jaka śniada...:blink:

Gosia widzę, że taki sam gust mamy co do smoczków...I ten granatowy z księżycem i ten biały ma Filip..:-D:-D:-D Emilka słodka jak stokrotka:-D:-D

Staś
niesamowity pomocnik..muszę Filipa nauczyć;-);-)

Oliwka jak zwykle powaga, jak na najstarszą przystało:-D:-D

Jenni tak się zmieniła, ze o mało niej nie poznałam...tak urocza panna, szczególnie w sukienusi i kapcioszkach

Lenulka, chyba mam taki sam kolor w pokoju co Lenka...kocham pomarańcz :tak::-D

Ala śmieszka urocza...

Stanki, masz przystojnego synka...i wesolutki taki :blink::blink:

Tosieńka
jest niesamowita, szczególnie wśród królików...extra!!! Martula, a tak spytam czy ta wanna wasza z tymi rączkami jest łatwa w eksploatacji, tzn.czy łatwo sie koło tych uchwytów czyści? Myślę o takiej,a maż mnie przekonuje, że lepiej nie...

Sara jaka duza panna, brat przy niej to mały coś wyszedł...:-D:-D:-D

Mam nadzieje, że wszystkich naszych milusińskich obejrzałam:-):-)

Martula, a tak spytam czy ta wanna wasza z tymi rączkami jest łatwa w eksploatacji, tzn.czy łatwo sie koło tych uchwytów czyści? Myślę o takiej,a maż mnie przekonuje, że lepiej nie...

Mysia, no nie powiem, żeby się łatwo czyściło. Trudno dojść ddo powierzchni pod rączką. I szczerze mówiąc to nie korzystam w ogóle z tych uchwytów. Może jak już będę stara to wtedy:-)Wanna jest jeszcze po rodzicach, więc nie ja ją wybierałam;-)

ewamat ale mała ma niebieściutkie oczka,jak mój Kuba.W ogóle jest PRZEUROCZA,no i śliczna sukienusia w kwiatki.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry