reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
To samo chciałam napisać.. że Twoja Martynka jest długa, tzn duża :tak: :-D I ma fajowe ubranko :happy:

Śliczne Wasze dzieciaczki :tak:

Coś miałam dziś kłopot z wklejeniem zdjęc na naszym zamkniętym wątku ze zdjęciami, to wklejam tutaj. A tak na marginesie, czemu tak mało z Was wchodzi i wkleja zdjęcia na naszym zamkniętym wątku?

Tak wygląda 6-tygodniowa Oliwka:

OLiwka wyglada jak zawsze slicznie i ma ladne ubranko!!!

No wlasnie, KASIAD masz calkowita racje, tak malo zdjec na zamknietym watku. w zwiazku z tym pstanowilam tam pare zdjatek wstawic, zapraszam Was wiec na krotko bajeczke o misiu z Lailusia w roli glownej!!!!:-)

Oliwka to juz bardzo duza panna!! i jaka fajniutka:tak:

a Martyna jest faktycznie dluga, wyrosla juz dawno z rozm. 62, z tego ubranka niestety (to nasze ulubione:tak: ).

proporcjr wzrost waga u niej sa dziwne. jest bardzo dluga do swojej wagi. tak jak po urodzeniu: 57 cm i 2900. dziwne nie?? teraz nie wazy jeszcze 4 kg a juz nie wchodzi w 62:baffled: modelka mi rosnie :tak: a jak ciezko jest nosic taka gliste!!:laugh2:

Faktycznie duża już z niej pannica :tak: A mój szkrabik to jakiś taki ciągle mały.. do rozmiaru 62 jeszcze nie dorosła i wciąż wszystkie prawie ciuszki są na nią za duże, za to robi się coraz cięższa, 4kg już przekroczyła i policzki ma coraz bardziej okrągłe :-D

reklama
a moj Skarbek ma gdzies juz 4,5kg i wreszcie pasuja ubranka 56,wczesniej byly za duze wiec jest spoko!!!

Do góry