reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

powiem Wam, że ja Stasia wyciągam od dawna z wózeczka, tak mi się lepiej mu opowiada co dzieje się dookoła i ani razu jeszcze nie miałam cyrku na spacerze...Czasem się Mu nudzi jak np. usiądę na ławce, a On siedzi w wózku, ale wystarczy, że poruszam wtedy wózkiem i już jest dobrze. Staś bardzo lubi stać sobie, trzymając się ławeczki, drzewka czy czegoś takiego:tak:Tak samo robiłam z dziećmi, którymi zajmowałam się jako opiekunka- i też nie miałam później problemów.... A prędzej czy później i tak bedzie się wyciągać z wózeczka maluchy... a teraz przynajmniej jest ładna pogoda...:-)

reklama
Karolina, twoja córcia wygląda na dużo starszą, a te jej buciki jakie fajowe:tak:
Fakt, wiele osob mysli ze Milka jest starsza. To chyba dlatego ze jest dosyc dluga i buzke ma pulchna, hi hi. Moj maz ma ponad 190 cm wzrostu i patrzac na Milenke to czasami sie boje zeby nie byla za wysoka. Gora 180 cm hi hi. :-):-):-) Chociaz juz teraz po jej raczkach i stopkach to widac ze bedzie wysoka.:szok::szok::szok: A jesli chodzi o butki to Milenka chyba tez uwaza je za fajowe, bo na spacerze to jest jej glowna atrakcja - po prostu bawi sie nimi i piszczy z radosci do nich, hi hi hi.:-D:-D

reklama
Do góry