reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Na pierwszym wygląda jak mały Łobuziak.Myślę,że troszkę jest podobna,a zwłaszcza ten uśmiech.No ale fakt zupełnie inny typ urody.Udały Ci się dziewuszki,nie ma co!:-D

reklama
Kasiad, ale Paulinka ładniutka!! Mi się wydaje, że jednak troszkę są podobne z Oliwcią!!
Rozalka, śliczny KUBUŚ!!

Kasiad, ale Paulinka ładniutka!! Mi się wydaje, że jednak troszkę są podobne z Oliwcią!!
Kasiad, ja też tak myślę...:tak::tak: Ja pierwszy raz szybko spojrzałam, to pomyślałam, ale masz podobne dzieciaki, bo nie byłam pewna czy to Paulina:tak::tak:

Rozalka, a Kubiś nadal ta lale męczy :-D:-D

Kubus wyglada rewelacyjne, taki sliczny Smieszek!

dla mnie na pierwszy rzut oka PAulina i Oliwka nie sa podobne, ale obie sliczne!!!

Wczoraj byłam na Akademii Zdrowego Rozwoju Pampers. Daję kilka fotek z tej imprezy, są kiepskiej jakości, bo robione aparatem z telefonu. Na zdjęciach Oli i Dominisia Rybci_21:

Kasiad a mozesz cos wiecej napisac o tej akademi czy w innych miastach tez sa organizowane bo chetnie tez bym sie wybrala z Weronika:tak:
a dziewczyny super chyba im sie tam podobalo:-)

W Gdańsku będzie 23 i 24 września. Tu masz stronkę dotyczącą imprezy:
Pampers.pl

Większość wiadomości jest głównie dla świeżych rodziców, my to już wszystko wiemy raczej, ale podobało mi się, Oli pobawiła się, ja dostałam promocyjną paczuszkę (pieluszkę Pampers w rozmiarze jaki się używa, próbka kaszki, 2 gazety, kilka podpasek i wkładek, kartonową ramkę do zdjęć).

reklama
Do góry