reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
edek to Ty???????? POCZEKAJ POCZEKAJ, BO NIE JARZĘ....TY MASZ MEGA WAGĘ????? aż mi się caps lock wcisnął z wrażenia! ej laska!!!!!! nie wnerwiaj mnie :crazy: no! :-D bunio cudny, ja nadal obstawiam dziewczynkę. i te nogi.....fiu fiu

dzięki dziewczyny - ale fotka z takiego ujęcia zrobiona, że nie widać wszystkiego co największe. A poszło mi w uda, plecy, ramiona... No i twarz :/ Ważę już 85 kg.
A jak zobaczyłam jak mi noga wyszła (po waszych komentach) to aż się w głos zaśmiałam :-D Lewa poszła mocno do tyłu i widać ją poniżej kolana i to tak komicznie wygląda - jak patyk doklejony :) Gdyby ktoś narysował tak na plastyce to by pałę dostał :)

marzenka i sanya - teraz dopiero wstecz postów looknęłam. Bardzo ładnie wyglądacie :* A marzenka - gaciory fajne :)

Ostatnia edycja:
ede ale naprawde tych kg nie widac:tak:ja zaraz dobije do 70tki cos watpie ze nieuda mi sie przytyc maks 15 kg bo to coraz blizej :-(wiadomo ze grzeszki sa ae bez przesady....mi z kolei znajomi mowia ze nie widac po mnie tych kg:-pmowia ze bardzo ladnie wygladam...no w sumie w porownianiu z poprzednia ciaza to tak jest...
mezus ciekawy brzuszka ale niech jeszcze poczeka 8 dni ciekawe co powie:-D

marzenka ale zgrabna laseczka i gdzie te 9/10kg mieścisz na + chyba w cycuchach :) Portki super też mam podobne ale szare w centki tygrysie rozm 36 i troche mnie już cisną (a nawet nie troche:baffled:

e-de no powiem Ci kochana u lalaaaa brzusio rewela i naprawde nie widać tych kg !!!

sanya Twoj brzusio też piękny i figurka :tak:!!!

24 25 tc.jpg25/26 tc

Załączniki

• 24 25 tc.jpg
    24 25 tc.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Kochane wszystkie brzuszki piękne :))))) ale e-de naprawdę ja nie wiem gdzie te Twoje kilosy są zaraz zobaczycie moje foto i niby 64 kg ale babol ze mnie wielki :) i fotka kreacji komunijnej, sukieneczka naprawdę fajna może nie jest to jakaś mega jakość ale za tą cenę POlecam.

DSC_2381a.jpgDSC03492b.jpg

Załączniki

• DSC_2381a.jpg
    DSC_2381a.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC03492b.jpg
    DSC03492b.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 65
Do góry