reklama
marzenka21
Fanka BB :)
ede ale ty zgrabna jestesbrzusio ladny ;-)
ja kupilam je w h&m ale patrzalam na stronie to ich nie ma
ja kupilam je w h&m ale patrzalam na stronie to ich nie ma
iryska
e-de no doczekałyśmy się:-) Ale Ty tu nam ściemniałaś.Zgrabna mama i zgrabny brzuszek
e-de
dzięki dziewczyny - ale fotka z takiego ujęcia zrobiona, że nie widać wszystkiego co największe. A poszło mi w uda, plecy, ramiona... No i twarz :/ Ważę już 85 kg.
A jak zobaczyłam jak mi noga wyszła (po waszych komentach) to aż się w głos zaśmiałam Lewa poszła mocno do tyłu i widać ją poniżej kolana i to tak komicznie wygląda - jak patyk doklejony Gdyby ktoś narysował tak na plastyce to by pałę dostał
marzenka i sanya - teraz dopiero wstecz postów looknęłam. Bardzo ładnie wyglądacie :* A marzenka - gaciory fajne
A jak zobaczyłam jak mi noga wyszła (po waszych komentach) to aż się w głos zaśmiałam Lewa poszła mocno do tyłu i widać ją poniżej kolana i to tak komicznie wygląda - jak patyk doklejony Gdyby ktoś narysował tak na plastyce to by pałę dostał
marzenka i sanya - teraz dopiero wstecz postów looknęłam. Bardzo ładnie wyglądacie :* A marzenka - gaciory fajne
Ostatnia edycja:
marzenka21
ede ale naprawde tych kg nie widacja zaraz dobije do 70tki cos watpie ze nieuda mi sie przytyc maks 15 kg bo to coraz blizej :-(wiadomo ze grzeszki sa ae bez przesady....mi z kolei znajomi mowia ze nie widac po mnie tych kgmowia ze bardzo ladnie wygladam...no w sumie w porownianiu z poprzednia ciaza to tak jest...
mezus ciekawy brzuszka ale niech jeszcze poczeka 8 dni ciekawe co powie
mezus ciekawy brzuszka ale niech jeszcze poczeka 8 dni ciekawe co powie
-Lorelain-
Sanya, Marzenka, e-de - super brzuszki zgrabniutkie :-)
love baby:)
marzenka ale zgrabna laseczka i gdzie te 9/10kg mieścisz na + chyba w cycuchach Portki super też mam podobne ale szare w centki tygrysie rozm 36 i troche mnie już cisną (a nawet nie troche
e-de no powiem Ci kochana u lalaaaa brzusio rewela i naprawde nie widać tych kg !!!
sanya Twoj brzusio też piękny i figurka !!!
25/26 tc
e-de no powiem Ci kochana u lalaaaa brzusio rewela i naprawde nie widać tych kg !!!
sanya Twoj brzusio też piękny i figurka !!!
25/26 tc
Załączniki
reklama
K
_karolina
Gość
Załączniki