reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
DSCI0236.jpgmoje nowe portki i koncowka 26 tygodnia:-D

Załączniki

• DSCI0236.jpg
    DSCI0236.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 62
marzenka piękniusi brzuszek!!!!!! i super portki! :-)

sanya to chyba mama chciała.... ale też popatrzę ;-)

Ostatnia edycja:
marzenka- ale ci ładnie w tych galotach, brzuchol zgrabny właścicielka też:)

monia- sorki, jestem mega odmóżdżona :-D fakt, to było do mama2009 :D

hehe... spoko. ale przyznam, fajne te spodenki!!:-) denerwują mnie te ceny... 80zł to się płaci za długie spodnie, a nie kawałek materiału na krótkie. nie wiem czy tylko w Polsce ceny są aż tak nie adekwatne do zarobków??

ja za te dalam 80zl jak widzialam ceny spodenek to naprawde przeginaja:tak:
dla malej tez chcialam cos wziac ale jak zobaczylam ceny to mi sie odechcialo......

reklama
No dziewczyny - jaki atak :) Nie mogę odmawiać ciężarnym bo mi się myszy zalęgną czy jak to się mówi :laugh2:

22tcw.jpg

Aaa spodenki krótkie - podobne jak sanya wrzuciła - kupiłam właśnie w H&M za 30 zł na przecenach. Czarne. Śmigam w nich często. Podobnie takie bawełniane alladynki czy pumpy czy jak to się zwie: inne konto, newsletter z H&M i 25% zniżki (oszust jeden :sorry2:) i śmigam w nich non stop.

Do góry