reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

Judyś - pierwsza mysl to gdzie ty chowasz dziecko :-D ... ale niezła jestes bo ja dziecko czuje tylko jak sie fest wypnie na brzuchu, ale to stanowczo nie jest ani ręka ani noga :-p

reklama
Lori- mój D się śmieje, że Leonek się wspina po kregosłupie i dlatego nie mam brzucha;p no wczoraj tak mi się brzuch napiął w jednym miejscu, że czułam dokładnie coś twardego:-D niesamowite uczucie "dotknąć" dzidzi:rolleyes2:

Jakie szczuplaki :szok: szok sliczne brzuszki

Załączniki

• DSCN1654.jpg
    DSCN1654.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 64
Niestety nie mam wpływu na to jak mi rosnie brzuszek, może być tak jak mówicie, że mi z dnia na dzień go "wywali", albo mogę mieć do końca mały brzuszek bo taka będzie moja "uroda" :) a rozstępy jak mają być to będą pomimo kremów:)
jankesowa- super brzusio:)))

reklama
Świetne brzuszki!!! :-)

Ja mam ten z kategorii większej, ale zdecydowanie wolałabym mniejszy niż większy, bo po prostu z mniejszym jest lżej i wygodniej :-) i później szybciej i łatwiej można się go pozbyć.

Do góry