reklama
marzenka21
Fanka BB :)
gosheek a ile przytylas z maja w ciazy?kochana ja warze w tej chwili 77,5 to mam 17,5 na plus mi mowia ze nie wiidac tego a ja widze bo wiem jakie mam cialo..coz zrobic damy rade
kori mnie dzis az pepek bolal..skora dalej sie rozciaga...
galaxia haha widac roznice..jej jutro sierpien i sie zaczan moze lo matko jak to zlecialo
kori mnie dzis az pepek bolal..skora dalej sie rozciaga...
galaxia haha widac roznice..jej jutro sierpien i sie zaczan moze lo matko jak to zlecialo
-Lorelain-
u mnie górna warstwa brzucha to sieć żył ... chyba wszystkie pokolei już widac
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Judyś piękny brzuchol.
Lori ja też mam na brzuchu i na piersiach, ale w poprzedniej ciąży też miałam i znikło, więc się nie schizuję
Lori ja też mam na brzuchu i na piersiach, ale w poprzedniej ciąży też miałam i znikło, więc się nie schizuję
Mali250393
judyś cudowny brzuszek taki fajny ani bez jednego rozstępu też chcę tak
u mnie też widać żyłki i rozstępy nic po za tym
u mnie też widać żyłki i rozstępy nic po za tym
K
_karolina
Gość
Judyś-pięknotka ;D
Lori-U mnie też żyłki są ale co najdziwniejsze ja mam owłosiony bardzo w szoku jestem w pierwszej ciaży tak nie miałam mam nadzieję że zniknie jak hormony się uspokoją
Lori-U mnie też żyłki są ale co najdziwniejsze ja mam owłosiony bardzo w szoku jestem w pierwszej ciaży tak nie miałam mam nadzieję że zniknie jak hormony się uspokoją
reklama
gosheek
judys sliczny brzuszek ;-)
lori na moim brzuchu az niebiesko od zyl. Skora wyglada jak przezroczysta.
matzenka z Maja przytylam 25 kg i widze ze teraz moja waga do tego samego zdaza... :-(
lori na moim brzuchu az niebiesko od zyl. Skora wyglada jak przezroczysta.
matzenka z Maja przytylam 25 kg i widze ze teraz moja waga do tego samego zdaza... :-(