reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Gondola - widac, ze brzuszek rosnie :) Ja mam troszke mniejszy, ale w 21 tc bede miec raczej podobny do Twojego :} To nawet dobrze, bo biore slub pod koniec wrzesnia i sukienka bedzie niezle lezec hihi A potem niech juz brzuszek szybciutko rosnie !!
Gondola, a czy czyjusz juz ruchy malenstwa? Jesli tak to kiedy poczulas pierwszy raz ? Ja nie czuje i mysle, ze maly brzuszek moze byc tego powodem - dziecko nie moze w moim brzuszku za bardzo poszalec :}
Sylwkasz powiem Ci szczerze ze mój brzuszek rosnie, ale chyba jak bylam w 18tyg tak jak Ty to chyba nie byl duzo mniejszy. Wydaje mi sie ze od 3tyg nie bylo duzego wzrostu, wiec i Twoj moze byc nadal mały tak jak jest wiec na slub na pewno bedzie idealnie:) A jesli chodzi o ruchy to ja w sumie tylko slysze bulgotki i jakies delikatne musniecia, ale niestety zadne silne kopniaczki. Czuc ze cos sie w tym brzuchu przemieszcza:) To w sumie mam tak od niedawna. Bulgotki pierwsze byly 2tyg temu, potem doszly te musniecia okolo tygodnia temu, wiec spokojnie masz czas:)Ja czekam na kopniaczki, moze jestem gruboskorna, albo moja córcia delekatna, albo jedno i drugie:) Niektorzy mowia ze prawdziwe kopniaki to mozna poczuc nawet dopiero w 24 tyg.To czekamy:)

No ładny brzuszek ładny

To ja wklejam jeszcze jedno zdjęcie zrobione przez mojego męża :happy2:

Ale Ty masz ekstra fotki, pewnie juz masz niezła kolekcje:)

Anulka 8700 !! piekny ciązowy brzuszek!Bardzo zgrabny i przynajmniej widac ze nosisz w sobie nowe zycie. Ja wygladam jakbym po prostu zjadla ze 3kg grochu lub fasoli, a nie jakbym byla w ciazy i znajomi sie smieją ze mnie ze zaraz bedzie 6mies.a brzuch nie wiadomo gdzie. Oczywiscie roscnie, bo mam w obwodzie zamiast 64 to 76 cm:) ale jest widoczny glownie dla mnie, meza i dla moich ubran:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję :-) Mam kolekcię mam. Ale takie, gdzie brzuszek widać to są pierwsze, bo z pierwszych miesięcy ciązy mam, ale nie widać tak do końca, że jestem w ciąży :-p
Np. to. Tu jestem między 3 a 4 miesiącem i hmmm... jakbym sięnei znała, to bym nie widziała...

Słodki brzuszek :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję :-) Mam kolekcię mam. Ale takie, gdzie brzuszek widać to są pierwsze, bo z pierwszych miesięcy ciązy mam, ale nie widać tak do końca, że jestem w ciąży :-p
Np. to. Tu jestem między 3 a 4 miesiącem i hmmm... jakbym sięnei znała, to bym nie widziała...

Oj tu to w ogole nic nie widac brzuszka:)
Ale na kolejnych juz cos sie zarysowuje:)
Choc pewnie jak zalozysz cos luznego, to raczej jak ktos nie wie to pewnie tez nie zgadnie.

Sylwia 100 bardzo ładny brzunio:)
Mozesz sie nim chwalic smiało!

reklama
Do góry