Pasibrzuch
Fanka BB :)
Super zdjęcia! Swoją drogą, jaka ta natura różnorodna, każdy brzuszek inny :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super takie artystyczne
Sylwkasz powiem Ci szczerze ze mój brzuszek rosnie, ale chyba jak bylam w 18tyg tak jak Ty to chyba nie byl duzo mniejszy. Wydaje mi sie ze od 3tyg nie bylo duzego wzrostu, wiec i Twoj moze byc nadal mały tak jak jest wiec na slub na pewno bedzie idealnie A jesli chodzi o ruchy to ja w sumie tylko slysze bulgotki i jakies delikatne musniecia, ale niestety zadne silne kopniaczki. Czuc ze cos sie w tym brzuchu przemieszcza To w sumie mam tak od niedawna. Bulgotki pierwsze byly 2tyg temu, potem doszly te musniecia okolo tygodnia temu, wiec spokojnie masz czasJa czekam na kopniaczki, moze jestem gruboskorna, albo moja córcia delekatna, albo jedno i drugie Niektorzy mowia ze prawdziwe kopniaki to mozna poczuc nawet dopiero w 24 tyg.To czekamyGondola - widac, ze brzuszek rosnie Ja mam troszke mniejszy, ale w 21 tc bede miec raczej podobny do Twojego :} To nawet dobrze, bo biore slub pod koniec wrzesnia i sukienka bedzie niezle lezec hihi A potem niech juz brzuszek szybciutko rosnie !!
Gondola, a czy czyjusz juz ruchy malenstwa? Jesli tak to kiedy poczulas pierwszy raz ? Ja nie czuje i mysle, ze maly brzuszek moze byc tego powodem - dziecko nie moze w moim brzuszku za bardzo poszalec :}