reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Moje dzisiejsze portreciki. Wszystko w porządeczku, przezierność fałdu karkowego w normie. Dzieciaki są zdrowiutkie. Ponoć, jak na bliźniaki to wyjątkowo ok. :):)
Parka, głowkami w dół:
parka.jpg

lokator dolny 5,36cm:
lokator%20dolny.jpg

lokator gorny 5,68:
lokator%20gorny.jpg
Super, gratuluję bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Strasznie fajnie tak razem wyglądają Słodziaki:tak:
A to nasze maleństwo w 12 tyg :) czyli 2 tyg temu :-D
Kruszynka piękna Kruszynka :-)

Kruszynka prześliczny dzidziuś:-):-):-)
Gruba Żaba a Tobie to zazdroszczę (tak pozytywnie oczywiście) ja też marzyłam o blizniakach:zawstydzona/y: Dużo zdrówka dla słodziaczków:-):-):-)

Dzięki dziewczyny !! :) :)
Faktycznie, śmiesznie wyglądają razem, takie małe skrzaty machające rączkami i nóżkami. Oswajam się z myślą o "kłopotach" do kwadratu. Najważniejsze, żeby były zdrowe.
A do następnego badania aż 10 tygodni. I jak tu wytrzymać?! Póki co oglądam CD. Następne chyba zrobię 3D. W poprzedniej ciąży 3D połówkowe wyszło super. A na tym z 33tc Zuzia miala portrecik, na którym wygląda tak samo jak po porodzie. :)
Że tez nie można sobie jakoś samej podejrzeć, co tam łobuziaki wyprawiaja. Szkoda ;)

podejrzeć nie można, ale można posłuchać! ja namawiam mojego żeby na urodzinki kupił mi Angel Sound... Jak będę mogła posłuchać serca Iskiereczki to łatwiej będzie mi wytrzymać do kolejnego USG ;-)

reklama
Do góry