reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Wkleję info o usg we wlsciwym miejscu tym razem, ale zdjecie zeskanuje pozniej :}

Bylam przedwczoraj na USG
smile.gif

Bardzo, bardzo sie uspokilam i chyba dopiero wczoraj tak naprawde uwierzylam, ze jestem w ciazy. Zobaczylam juz malutkiego ludzika, ktory machal do mnie rączką, cos neiwiarygodnego !! Moglabym miec takie usg w domu, zeby codziennie do maluszka zagladac i sprawdzac czy jest ok :}}} Okruszek ma juz ponad 4 cm !! Ladne, bijace serduszko ! Widzialam raczki, paluszki, nawet lokiec. Wg mojej gin wszystko wyglada dobrze
upup.gif

Nie zbadala mi przeziernosci dokladnie, nie bardzo mogla dostac sie do kregoslupa, ale powiedziala, ze z tego co widzi to nie ma zadnych zgrubien - jest cienko i poprawnie. Nie mam podanych liczb. Mam tylko CRL, GSD, pecherzyk zolciowy i ze ilosc plynu prawidlowa.

Poprosilam o to skierowanie na usg genetyczne i dostalam :-) Bede w poradni genetycznej, tam zrobia usg genetyczne i na tej podstawie zdecyduja czy dalsza diagnostyka jest potrzebna. Badanie mam juz w czwartek ! Z USG wyszlo, ze ciaza jest chyba o tydzien starsza niz poczatkowo sadzilysmy.

Witam dziewczyny ja jestem teraz 2 tyg w polsce ale jak wroce we wtorek wrzuce wam moje fotki mam dwie:-)
Maluszek jest zdrowy , miał 6cm wszysciutko było widac, mial nawet chyba czkawke bo cały skakał popłakałam sie z wzruszenia, rączulkę miał przy buźce i było widac malusie paluszki cos pieknego :-D
Jestem najszczesliwsza na swiecie a nastepna wizyta dopiero pod koniec sierpnia... jak ja wytrzymam:-( Trzymajcie sie ciepło i dbajcie o swoje maluszki ;-)

Bardzo się ciesze że wasze maleństwa zdrowo rosną :tak:

MORKA hehe poczekaj poczekaj jak wystrzeli:-Dja się zastanawiam jaki mi wyskoczy np.w 25 tc:-D

reklama
dziewczyny brzuszki super, chyba trzeba wybrać się do sklepu dla ciężarnych bo ja póki co to wykorzystuję normalne ciuszki ale już coraz mniej mi zostało;)

Do góry