reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Kacha_wawa dlatego ja wolę nie ryzykować i umawiam się do Makowskiego:tak:
ale mnie dziś wzięlo na poznanie płci maluszka tak że już wytrzymać nie mogę;-)

mojej koleżance dr Makowski powiedział w 14 tc ze bedzie chlopak ale chloapak prościej;) napewno natym połówkowym (18-22tc) już będzie widać co dzidzia ma między nózkami:-D

Witajcie dziewczyny:-)
Wróciłam dzisiaj z mini wakacji. W piątek byłam u gina z maleństwem wszystko w porządku,oby tak dalej. A oto moje maleństwo ( mam nadzieje ,że udało mi się umieścić zdjęcie)

Ivi ja uważam że jak dzidziuś dobrze ułoży to w 20 tygodniu już mozna być pewnym :tak:pewnie i wcześniej tez ale z drugiej strony to i nawet po 20 tygodniu lekarze się mylą ;-)

Monika śliczny maluszek :tak:

reklama
Dziękuję dziewczyny za mile słowa:-) tak się cieszyłam ,jak maleństwo na USG widziałam, bo się tak fajnie ruszało. Chyba do nas do nas machał (ła) rączką. A na tym zdjęciu to jeszcze mam takie wrażenie ,że się uśmiecha ale może to tylko moje wrażenie. Najważniejsze ,że jest zdrowe:-) Następne USG będę miała już na płycie:-D i już się nie mogę doczekać.Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:-)

Do góry