reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Z tym tłuszczykiem to chyba nie prawda, bo mój również bardzo obtłuszczony:-D

Heheh no u mnie też, więc myślałam, że może tłuszcz mnie odgradza od dzieciaczka, no a tak to nie wiem co. Gruboskórna jakas jestem - może jak brzusio będzie większy i dzidzia też, to będzie dobrze, czylina połówkowym - mam nadzieję, chciaż na pamiątkowe zdjęcie to i tak na 4D pójdę:)

reklama
tylko chciałam Wam pokazać moje skarbki (na razie dwa) :tak:
to jest kot a nie papuga :-p bardzo lubią sobie tak siedzieć:-)
kicia była po małej operacji dlatego jest w kitlu, to nie jest ubranko:tak:
przeniosłam zdjęcie do tematu w grupie.

Ostatnia edycja:
Heheh no u mnie też, więc myślałam, że może tłuszcz mnie odgradza od dzieciaczka, no a tak to nie wiem co. Gruboskórna jakas jestem - może jak brzusio będzie większy i dzidzia też, to będzie dobrze, czylina połówkowym - mam nadzieję, chciaż na pamiątkowe zdjęcie to i tak na 4D pójdę:)
Ja tez idę na 4d, u mnie kosztuję 250zl:baffled: Ale raz mozna sobie pozwolić:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też teraz idę na 4D bo właśnie poczytałam kilka artykułów na ten temat i okazuje się że dzięki temu można o wiele więcej ewentualnych wad wykryć niż przy zwyklym USG. Lekarz kazal mi przyjść w 22 tc ale nie wytrzymam i pójde w 18 lub 19-jutro dzwonię się zapisać:tak:
Nie mogę się doczekać bo właśnie oglądałam wózki i leżaczki na allegro i juz bym coś kupiła tylko nie wiem czy różowe czy niebieskie:)
Dziewczyny z Wawki wiecie może czy Makowski robi 4D i ile ew. kosztuje?

Dziewczyny, znalazłam na stronie jednej z prywatnych przychodni, bardzo fajny poradnik z informacjami nt. USG - przesyłam w załączeniu.

Załączniki

• USG_4D_poradnik_pacjenta.pdf
    35,3 KB · Wyświetleń: 107
ja też teraz idę na 4D bo właśnie poczytałam kilka artykułów na ten temat i okazuje się że dzięki temu można o wiele więcej ewentualnych wad wykryć niż przy zwyklym USG. Lekarz kazal mi przyjść w 22 tc ale nie wytrzymam i pójde w 18 lub 19-jutro dzwonię się zapisać:tak:
Nie mogę się doczekać bo właśnie oglądałam wózki i leżaczki na allegro i juz bym coś kupiła tylko nie wiem czy różowe czy niebieskie:)
Dziewczyny z Wawki wiecie może czy Makowski robi 4D i ile ew. kosztuje?
Beti, Makowski robi 4D - chodzisz do niego na Łucką? Bo podobno nie tylko tam przyjmuje na USG, ale ceny nie znam. Pewnie koło 250zł. 4D. Ja się właśnie zastanawim do kogo iść na 4D - jak cos wyczytasz o Wawie i o tym kogo polecają na 4D (dobry sprzęt) to daj znać...

reklama
Beti, Makowski robi 4D - chodzisz do niego na Łucką? Bo podobno nie tylko tam przyjmuje na USG, ale ceny nie znam. Pewnie koło 250zł. 4D. Ja się właśnie zastanawim do kogo iść na 4D - jak cos wyczytasz o Wawie i o tym kogo polecają na 4D (dobry sprzęt) to daj znać...

Tak-ja chodzę do niego i raz byłam na Łuckiej a raz na Wolnośc ale to tez tam w okolicy. Jak do tej pory jestem z niego bardzo zadowolona,zawsze odpowiada na moje nawet majgłupsze pytania;-) jutro będę dzwoniła zapisać się na za miesiąc-niestety takie ma terminy;(
Ogólnie w Wawie to albo on albo Roszkowski,to podbno najlepsi specjaliści,wszyscy moji znajomi chodzą do Makowskiego albo do Roszkowskiego tyle że roszkowski jest podobno mnie przyjemny ale ile wtym prawdy to nie wiem.

Do góry