reklama
topoleczka
Fanka BB :)
Rox, mi się widzi Boo w takich półdługich ze zdjęcia nr 2 na przykład:-) Jak mu obcinasz włoski? Na śpiąco? A co dajesz na porost włosków? Tymka są krótkie z natury;-)
topoleczka
To to Twoje dziecko jakieś super spokojne jest!:-)On siedzi-Ty obcinasz, on stoi-Ty go mierzysz.Fajowo:-)Mój tak nie usiedzi...
rox ja mam problem żeby nie poruszone zdjęcie zrobić o zmianie pieluchy nie wspomnę)) hehehe ... ale obcinanie włosów to już całkiem poza zasięgiem, poczekam aż mu urosną takie do ramion i wtedy wyrównam, mi się bardzo taki paź u chłopców podoba
rox fryzurka mojego synka to po prostu sama się taka stworzyła, urodził się taki włochaty i czarny - ze nawet ja bylam w wielkim szoku, a pozniej taki blondi sie zrobil - ale to po tatusiu bo mąż jest blondynem
ja już co prawda 2 x podcinalam mu wloski ale tylko tak delikatnie bo on sie nie daje, a juz znowu musze wkroczyc z nozyczkami bo do oczek mu leca
dziekujemy za mile slowa
ja już co prawda 2 x podcinalam mu wloski ale tylko tak delikatnie bo on sie nie daje, a juz znowu musze wkroczyc z nozyczkami bo do oczek mu leca
dziekujemy za mile slowa
Kamiśka :)
reklama