reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Zuzka pływa z tatą:)
DSC_1736.jpg

A tu ma wielką radochę z baniek:)

DSC_1445.jpg

Czechow Laura jest niesamowita!!!
Jola24 Oliś przystojniak!!
Malwina mała urocza, a gdzie Ona ma kamizelkę ;)
Paulinaa Adaś boski!!!
Nika świetne ujęcia!!!

Ekstra maluchy!!!
Paulinaa Adaś jak zwylke cudny:-)
Czechow, to masz spryciare, chyba można jej popisy całymi dniami oglądać:-D
Malwina, super foty, podziwiam bo ja bym panikowała na wodzie bez kamizelki;-)

Dziewczyny my nigdzie daleko na wodzie nie bylismy tylko na potzreby zdjęciowe...
takze się nie obawiajcie...Tez bym z nią dalej nie popłynęła

Zuzka pływa z tatą:)

A tu ma wielką radochę z baniek:)
jaka skupiona nad tym kajakowaniem:-)a to z bańkami super:-D

A tym zajmuje się moje dziecko całymi dniami :-)

:laugh2::laugh2::laugh2:cwaniara mała :-p

śliczne maluszki. Co do ostatniej fotki nikki to własnie mojemu tez sie tak główka podczas spania w foteliku przekrywia i sie boje ze mu sie cos stanie, muze poszukac takich podkladek podtrzymujacych, nie zwrocilam na to uwagi przy kupnie fotelika a teraz wydaje mi sie to wazne:-/To i my sie przypomnimy
Zobacz załącznik 278056 Zobacz załącznik 278057

Takie super wasze maluszki aż sie swoim pochwalę :-)
faktycznie pozę do spania ma super:rofl2:fajniutko wyszedł na tym zdjęciu co patrzy tak poważnie:-)

zaciesze:-)fryzurka fajowa:-)

To i my sie przypomnimy bo juz nas wieki tutaj niebyło :-)

Moi panowie w dni Chrztu z 17 lipca 2010 r.

Z Amelcią moją siostrzenicą (2 latka)

Coś świeższego wrzucę popołudniu.
super miał garniturek ubrany:-)eee ale ten śliniak zakrył go:-pa jak sobie z kuzyneczką leży hehe fajnie:-)

reklama
Do góry