reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

To ja też się chwalę niespodziewanym USG:-D Oto nasze Maleństwo :-D11tydz, 3,71cm długości Maleństwa :))

reklama
Hej jestem tu nowa,czy któras z was ma termin na 06.01.2010?:-)to jest mój termin z miesiaczki a z usg wychodzi na 31.12.2009:-)wiec mieszcze sie w przedziale Grudniuweczek i Styczniuwek:-D
Oto mój brzuszek w 13 tygodniu

Hej jestem tu nowa,czy któras z was ma termin na 06.01.2010?:-)to jest mój termin z miesiaczki a z usg wychodzi na 31.12.2009:-)wiec mieszcze sie w przedziale Grudniuweczek i Styczniuwek:-D
Oto mój brzuszek w 13 tygodniu
http://img22.imageshack.us/i/obraz109a.jpg/

Ja mam z OM termin 28 grudnia, a z USG 7 stycznia, więc równiez jestem trochę grudniówką, a trochę styczniówką:) Brzuszek masz śliczny, u mnie jeszcze ciut mniejszy, choć leci 15 tydzień:)

IVI - cudowny ten twój maluszek, ja takich ładnych zdjęć nie mam - normalnie ci zazdroszę;)

reklama
Do góry