reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Nadineczka, foto z flachą super.
Morka, właśnie chciałam napisać, że coś dawno Buni nie było. Uwielbiam jej zdjęcia. Jest cudowna. Po kim ona ma takie śliczne oczka. A Twoje opisy zawsze doprowadzają mnie do łez. To drugie zdjęcie bezbłędne. :-D

reklama
Nadineczka - Polcia z fachą super ale te oczy są przepiękne, nieźle się wessałą chy ba w rączkę:-D? Cudowności

Morka -Bunia też na te oczy będzie serca łamać, komentarze rozbrajające i z zacięciem jak na kobietę z charakterem przystało:)):-D w tych uszkach to słodkości:)))

... ale duże te dziewczynki, w sam raz dla mojego Kostka bo chyba jest w ich rozmiarze a raczej już je przeskoczył:))):szok:

krab1.jpgkrab4.jpgkrab1.jpgkrab2.jpgWy chrupki a Kostek owoce morza preferuje.... tu z krabemkrab5.jpg

Załączniki

• krab6.jpg
    krab6.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 39
No ja raz dałam chrupa alem taka wystrachana byłam że się zadławi albio cuś:sorry2:

ta druga fota to jak z filmu w samo południe:-) super
ja dalej się boję pilnuje jej cały czas z chrupem jak jest a to zciapciane odrywam.

a Nadia wręcz szok przeżyła widząc C na focie z chrupką w buzi....:cool::cool::cool:
:-p:-p:-p

Nadineczka - Polcia z fachą super ale te oczy są przepiękne, nieźle się wessałą chy ba w rączkę:-D? Cudowności
to nie rączka:zawstydzona/y:

Malwina ale ciekawa świata :-)
Wiw każdy ma swoje upodobania kulinarne:-)

Ej, nie za dobrze Zuzi na trawce? ;-)
Kostek wojownik ;-)
Bunia i Polcia wymiatają, lepiej żeby się nie spotkały, bo Armageddon będzie :-D

Przepraszam że tak masowo skomentuje ale tak to jest jak sie nie ma pare dni i tyyyle tego jest:zawstydzona/y:

Śliczne kobitki i faceciki cud miód i malina wszystkie do wycałowania i duuuuuze te nasze skarby:-)

Co do chrupek i ja się przyznam ze dałam z 3 razy(kurcze az tak dużo)flipsa bo tak patrzyło a Dominiś sobie zajadał i małemu chciał dać to ja na spróbowanie:zawstydzona/y:ale Alanek ślicznie sobie susa nie "gryzie" nie łamie tylko susa ze się rozpływa:tak:i oczywiście pilnowałam:tak:i powiem ze Alankowi baaardzo się to podoba jak mu zabieram niewysusane resztki to ryyyk:baffled:

reklama
Do góry