reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Asiowo ślicznie ...kuzynka jeszcze mojej zrobiła taki od boku z lewej do prawej jakby koszyczek

.....właśnie moja coś wywinęła chyba na spokojnie dziś nie poczytam

reklama
Nika najpierw zobaczyłam zdjęcie a później poczytałam ale już sobie pomyślałam co nie co:-D:-D:-D:-D
kocior superowy tak jak wszystkie kociorki:-)
ja francuzy umiem czesać ale tylko i wyłącznie na sobie komuś za chiny nie uczeszę inna perspektywa:-p

Morka ja sobie chyba zrobię osobny album i wydrukuję zdjęcia Buni z twoimi opisami wszystkie razem powalają na łopatki!!!!:D

Morka Ty to powinnaś dziennik pisać i dawać go do czytania smutasom to napewno humory im się poprawią :-D
Ja już się nie mogę doczekać aż Jessi takie włosy będzie miała coby jej też jakieś fryzurki fajne wymyślać:tak: Oliś ma długie włoski, no ale nie będę z niego baby robić przecież :-p

To moje szczęście:

O jaaa! smoczek!!! :-D
Co za przerażenie w oczach! Żaby oczywiście ;-)
Ciekawe, ile się tam zmieści :-D

Pasibrzuch ja słyszałam że żaby podaje się dopiero od pierwszego roku?:)
Słodziasta dziewuszka:)

reklama
Do góry