reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

macy ale zawyżyłaś babo poziom, teraz Filipotek nawet nie śmie Agatki podrywać
nie cierpię kotów........chociaż zdjęcia ładne ale nie cierpię, mam kota na punkcie kota

reklama
no to nam się wątek zmienił w kociakowy:-)

ale w sumie to się nie dziwie, bo tu takie mądre dzieci są, że ja nawet nie startuję z moją Polurką, bo daleko w tyle:rofl2:

Koty świetne.

Yola - ja kiedyś nie znosiłam kotów...a teraz kocham....choć czasem mam ochotę z futra oskubać....

Nadineczka co Ty opowiadasz, Polcia ma takie diabliki w oczach, że aż widać, że tam w główce to się dużo dzieje!!!!!!

Asiowo ja się podpisuję pod słowami Joli - dziewczynki są super, jak zwykle.... no ale to za mamą więc nie ma się co dziwić....

Kurcze tak ogladam te fotki naszych pociech i nie moge sie nadziwic jak one szybko rosną!!A pamiętacie niedawno cieszyłysmy się z takich fotek: tydzień 12.jpg

a jeżeli mówimy o kociambrach to jest mój:)mAJ 006.jpg

Asiowo super francuz :tak::tak::tak:

mi wychodzi coś podobnego :-D bo mi małpka tak ucieka że sobie zrobić nie da:no: ledwo warkoczyki w locie zrobię .... ale u cioci jak robiła to anioł dam fotkę bo pstryknęłam ;-)

Macy masz geniusz-kę;-) w domu :-D
Klara no proszę jak już ładnie ci synek książeczki ogląda :tak:
Jola śliczny uśmieszek
Morka widzę Bunia następna oczytana :szok:
Emilcia brawa dla Adasia już samo wystarczalny jest przy piciu :-D

wszystkie dzieciaczki śliczne :tak::-D oglądnęłam ale już nie będę drukować tyle ;-)

dzieki dziewczyny!

Gosia... to dzieło sztuki!!!!
ja dzis zrobiłam 2 francuze i tez całkiem niezle mi wyszły:-p pozniej tez fote wstawie...
Widze, ze wiesz co to znaczy czesac włosy córce w biegu:-D

edit... o takie:
28jbcx3.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asiowo, a kciuk Agatce widze bardzo smakuje. :-) Fryzurki piekne.
Gosia, ja tez chce juz taka duza core, zeby mozna takie fryzurki pykac na glowie.

Do góry