reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

[Sel, Alicja po prostu rozbraja! A może cioctka i dla nas by coś poszydełkowała? ;-)

To my też się pokazujemy:

Jestem zdziwiona!

Odleciałam...

Oj, mam podniesioną kiecę, ups ;-)

Pasibrzuch z checia ale jeszcze nie umiem na tyle szybko robic na drutach zeby robic masowo dla innych pozatym jakosciowo nie zachwyca gdzies po drodze jakies oczko sie zgubi czasem...pozatym jakos sie wprawilam w robienie dla dziecka o rozmiarze lalki :) z wiekszymi rozmiarami moglby byc klopot :)

twoje dziecie cudenko! slicznie sie usmiecha :)

reklama
reklama
Moje dziecię uwielbia się kąpać:) Wkurza się chyba tylko jak jej po kąpieli bodziaka próbuję wciągnąć:) Tak poza tym nie narzeka:)

Moja ma dokładnie to samo. Jest błoga cisza i relaks w kąpieli ale jak ją wyjmiemy to zakładanie bodziaka jest wyzwaniem.

Gosia moczysz uszy??????

mi mówiono że nie wolno

Ja też moczę - trzeba pamięta by wytrzeć i tyle

Do góry