reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
witam dawno mnie tu nie bylo ale nie mam kiedy zajrzec:zawstydzona/y: wszystkie dzieci cudneee:tak: dodam P1040843..jpgP1040831..jpgP1040816..jpgP1040837..jpgP1040833..jpgwikusi fotki

słodzinka i jaka juz duża Wkikusia jest:-)
Adaś Wita się Świątecznie:)
elegancik z Adasia:-)słodziak:-)

odpływ u taty

tak świątecznie

i taki fajowy fryz
odlot superowy a czirokez hehe:-Dtakże ślicznie świątecznie:-)
Moja Kochana Zuzia
słodziutka:-)
Spacer swiateczny u tesciowej i nie tylko;-)(mój dziad zrobił z Olinka zajaczka wielkanocnego zakładajac mu na głowe rajtuzy:sorry2:)
tak było u was ciepło:szok:u mnie pochmurno:dry:słodziak z Olisia:-)
To ja pokaże mojego Adasia :)
Zdjęcie zrobione dziś o godzinie 12:18 :) równo 3 miesiące po narodzinach :)
(a już myślałam, że się nie uda, bo spał, ale się obudził o 12:18 i od razu pstryknęłam ;D)
piękny uśmiech:-)

No i my świątecznie i nie tylko;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nadineczka, znowu wlosy na cukier. :-D Sliczna Poluchna. :tak:

Sylwia, prosze, jaka dieta? :angry: Przeciez Ty juz cudnie wygladasz. Nie ma co sie wysuszac! A Olinek sama slodycz.

Patrysia, sliczne usmiechy. Podobni Ci Twoi chlopcy. Skora zdarta z taty. Teraz czas na dziewuszke, bedzie sliczna po mamusi. :-p

Agbar, Alex rosnie w oczach.

Cudne maluszki :-):-):-)
Nadineczka, Pola się kiedyś zemści za te fryzurki :-psłodka jest :tak:
Paula, hahaha ...
Agbar, przystojniaczek z Alexa !!! i jaki szczuplutki :-)
Sylwia, super wyglądasz!!! twoi panowie na pewno pękają z dumy :tak:

a tu Zuzu agresor w walce z misio-pszczółkami

Zobacz załącznik 232960

i świątecznie ... padnięta z przejedzenia ;-)

Zobacz załącznik 232961

sandra u nas nie ma najmniejszych szans na spanie na brzusiu jak Ty to zrobiłaś:confused:

agbar widzę że młody zęby suszy:-D

macy to są włosy natulals bez chemii:cool2:

reklama
Do góry