reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
dzieciaczki superowe !!!

Asiowo - Twoja Agatka może już kiteczki nosić - naprawde jak laleczka hehe !

jola.24 rewelacyjna historia z synusiem hehehe :) fajny pomysł !

jola swietne zdjecia! A Agatka naprawde jak laleczka wyglada i te wloski!
a to my wiosennie:
56011.L..jpg
Zobacz załącznik 228752

Ostatnia edycja:
Wszystkie maluszki super :-) Sel ja Ci powiem, że Ala wygląda na większą niż 4 kilogramy :tak: Chociaż moja na zdjęciach też jak olbrzym wychodzi ;-)

Sel, na tym zdjęciu to Ala wygląda jakby miała pół roku, a ja strasznie Ci zazdroszczę tych ciuszków robionych na drutach, ja właśnie przymierzam się do kupna drutów i wełny żeby coś zrobić, Hubertowi dużo rzeczy robiłam, ale druty przy przeprowadzce gdzieś się zapodziały.
Wiesz może jaki skład musi mieć włóczka żeby się nie mechaciła?

Kacha dzieki :) Ala nie ma jeszcze 4 kg :) ale jest calkiem wysoka jak na takie lekkie dziecko chociaz nie porownuje z waszymi dzieciaczkami bo my narazie rozmiar 62 nosimy i jeszcze ponosimy troszke :)
Asiax z ciuszkow to mala ma narazie czapki i jeden sweterek ktory wczoraj dokonczylam bo do wczoraj umialam az prawe oczka. Dzis nauczylam sie lewych i kombinuje od rana kamizelke dla malej...wlasnie musialam wszystko spruc bo robie na oko bez zadnych wzorow. A o sprawy drutowe to z checia bym ci pomogla ale najzwyczajniej w swiecie nie mam pojecia. Jestem zielona z drutow dopiero sie ucze.

reklama
jola swietne zdjecia! A Agatka naprawde jak laleczka wyglada i te wloski!
a to my wiosennie:
Zobacz załącznik 228797
słodzinka:-)

To i my sie przypominamy

:-D
te tekstu superowe...synek uroczy:tak:
Slicznosci te styczniowe Skarby!!!!!!!!!!!!

A tu Agatka... vel. Futrzak w dalszym ciagu
nie no nie moge się napatrzeć na te włoski są normalnie bossssskie:-)

Witajcie stycznióweczki! dla przypomnienia mój kochany Antoś
słodziak
:-)

justyś ostatnia fotka suuuuuper też takie mam tylko mi było głupio wstawiać, ale pamiątka będzie z cycuchem na wierzchu hi hi

a to znowu my:

reszta na zamkniętym
oczka słodkie i ten zadart nosek :-)

jaci fajniuchna mineczka:-)

Same słodkie cukiereczki
:tak::-) A moje BUBU jak zawsze uśmiechnięte:-)
laleczka:-)

ale czadowe bobasy-nic tylko schrupac;-)

a to Wiolcia podczas codziennych zajęc obowiązkowych:tak:
super ćwiczymy:tak:słodziutka:-)

Do góry