reklama
nadineczka
Fanka BB :)
Jola super
Sel
jola swietne zdjecia! A Agatka naprawde jak laleczka wyglada i te wloski!
a to my wiosennie:
Zobacz załącznik 228752
a to my wiosennie:
Zobacz załącznik 228752
Ostatnia edycja:
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Wszystkie maluszki super :-) Sel ja Ci powiem, że Ala wygląda na większą niż 4 kilogramy Chociaż moja na zdjęciach też jak olbrzym wychodzi ;-)
ASIAX
Sel, na tym zdjęciu to Ala wygląda jakby miała pół roku, a ja strasznie Ci zazdroszczę tych ciuszków robionych na drutach, ja właśnie przymierzam się do kupna drutów i wełny żeby coś zrobić, Hubertowi dużo rzeczy robiłam, ale druty przy przeprowadzce gdzieś się zapodziały.
Wiesz może jaki skład musi mieć włóczka żeby się nie mechaciła?
Wiesz może jaki skład musi mieć włóczka żeby się nie mechaciła?
Sel
Kacha dzieki Ala nie ma jeszcze 4 kg ale jest calkiem wysoka jak na takie lekkie dziecko chociaz nie porownuje z waszymi dzieciaczkami bo my narazie rozmiar 62 nosimy i jeszcze ponosimy troszke
Asiax z ciuszkow to mala ma narazie czapki i jeden sweterek ktory wczoraj dokonczylam bo do wczoraj umialam az prawe oczka. Dzis nauczylam sie lewych i kombinuje od rana kamizelke dla malej...wlasnie musialam wszystko spruc bo robie na oko bez zadnych wzorow. A o sprawy drutowe to z checia bym ci pomogla ale najzwyczajniej w swiecie nie mam pojecia. Jestem zielona z drutow dopiero sie ucze.
Asiax z ciuszkow to mala ma narazie czapki i jeden sweterek ktory wczoraj dokonczylam bo do wczoraj umialam az prawe oczka. Dzis nauczylam sie lewych i kombinuje od rana kamizelke dla malej...wlasnie musialam wszystko spruc bo robie na oko bez zadnych wzorow. A o sprawy drutowe to z checia bym ci pomogla ale najzwyczajniej w swiecie nie mam pojecia. Jestem zielona z drutow dopiero sie ucze.
reklama
P
patrysia*
Gość
jola swietne zdjecia! A Agatka naprawde jak laleczka wyglada i te wloski!
a to my wiosennie:
Zobacz załącznik 228797
słodzinka:-)
To i my sie przypominamy
te tekstu superowe...synek uroczy
Slicznosci te styczniowe Skarby!!!!!!!!!!!!
A tu Agatka... vel. Futrzak w dalszym ciagu
nie no nie moge się napatrzeć na te włoski są normalnie bossssskie:-)
słodziak :-)Witajcie stycznióweczki! dla przypomnienia mój kochany Antoś
oczka słodkie i ten zadart nosek :-)
Antoś
jaci fajniuchna mineczka:-)
Same słodkie cukiereczki
laleczka:-):-) A moje BUBU jak zawsze uśmiechnięte:-)
super ćwiczymysłodziutka:-)ale czadowe bobasy-nic tylko schrupac;-)
a to Wiolcia podczas codziennych zajęc obowiązkowych