reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
RAny Julek Nadineczka ale Pola jest cudowna!!!
Na kilometr widać ze to dziewojka !!!
Czy ona ma już chlopaka ?? bo ja jej moge załatwić takiego fajnego
Pola & Borys - ludzie jakie kosmiczne połączenie imion ;D hahahha

wiem :-p
z tym chłopakiem jej to będzie ciężko, musisz pogadać z jej tatusiem a on już jej powiedział, że koniec z chłopakami do 27 roku życia tak jak u mamusi :-D:-D:-D będzie gonił ich precz :-)
ale imiona fajnie się zgrały :happy2:

śliczny:-)tak patrze na to pierwsze zdjecie i kurka myśle sobie czemu mój tak niepodnosi:sorry2:wiem ze Dominis też nie chciał z początku dopiero póżniej jak miał te 3 miesiące:tak:no ale do siadania to Alus jest pierwszy bo aż się smieje od ucha do ucha jak go ktos za rączki chwyci a on siub podciąga się:-D
to my się przypomnimy

laleczka:-)

Roxeen - Bo jest naprawdę śliczny!
Nadineczka - Nasze Polunie chodzą chyba do tego samego fryzjera... :) Super bobasek!

Roxeen, na tym ostatnim zdjeciu Boo wyglada jak skora zdjeta z mamy!
Polcia tez podobna do mamy - rzecz jasna swojej ;-)

To i my sie przypomnimy, poniewaz zmiana mieszkania zajeła nam troszke czasu i podlaczenie internetu rozniez a troszke sie zmieniłysmy :) Obraz 079..jpg Pierwsze usmiechy uchwycone aparatem
Obraz 036..jpg Z mamusią
Obraz 239..jpg Faga z makiem
Obraz 111..jpg w nosidełku
Obraz 248..jpg najlepiej u mamy

reklama
Kruszynka, ale Twoja coreczka jest juz duza. Zmienila sie bardzo. I jaka jest sliczna! Jak mamusia. :-D A gdzie sie przeprowadziliscie? Moze blizej mnie?

Do góry