reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Dziewczyny, jak to jest? Jestem w 12 tc a brzuszka nic... Jak zobaczyłam brzusio patrysi, to aż się zmartwiłam, że u mnie zupełnie nic nie widać. :-(

Dziewczyny, jak to jest? Jestem w 12 tc a brzuszka nic... Jak zobaczyłam brzusio patrysi, to aż się zmartwiłam, że u mnie zupełnie nic nie widać. :-(

YBKA spokojnie...Patrysia z tego co widze już drugi raz z beybikiem w brzuszku wiec u niej szybciej niby moze byc widać:-)

u nas tzw pierworódek to pewnie poźniej:-D

ja jestem w 10 tygodniu i narazie to tłuszczykiem obrastam :szok:
ale to dlatego że ods początku już nie pracuje...a miałam bardzo aktywną pracę:-( i udało mi sie z dnia na dzień fajeczki rzucić z czego jestem dumna jak paw:cool2:

jak masz dobre mięśnie brzuszka to pożniej napewno wyjdzie
nie przejmuj sie u niektórych to dopiero po 6 miesiącu coś widać :-)

kobitko nie patrz na mnie każda ma inny brzuszek jak ja miałam pierwszą ciąże to od 4 miesiąca zaczynało mi coś widać a teraz to już od 7 tc wypuklał się a dlatego bo już jestem po jednej ciąży tak więc niezamartwiaj się tylko ciesz że dzidzia zdrowo sie rozwija a brzusio wyskoczy ani się nie obejżysz:tak:

MARGOLIA dzielna kobitka oby tak dalej papieroskom i alkoholom w czasie ciąży i karmienia maluszka mówimy nie:tak:

Jetsem za a co do brzuszka to u m nie tez pokazal sie mala pisleczka i niektore bluzki juz sa d´la mnie za ciasne

no i ja tez juz mam mały brzuszek,dzinsy zrobily sie zaciasne, bluzki na szczescie mam rozciagliwe wiec narazie sie sprawdzaja;)a te ktore narazie nie maja brzuszka powinny sie cieszyc przynajmniej unikną póki co wydatków na nowe ciuszki;);-)

Ja też pierworódka:-) a brzuchol mam taki że wstyd go pokazać:-D Ale jak go nie macie to spokojnie:tak: Jeszcze macie czas:) Moja koleżanka jak urodziła to się sąsiadki zorientowały że była w ciąży taki malutki miała.

ja to już zasuwam w ciążóweczkach, a o dżinach to mam już tylko wspomnienie, poza tym nie chcę fasoliny cisnąc więc wybieram wszystko co mięciutkie, a najbardziej to mi się marzą ogrodniczki dżinsowe:cool2: i kupię sobie, ale to po lecie (tak zwanym lecie bo do lata to temu czemuś za oknem to daleko).

reklama
pierwszy raz dodaję fotki więc chyba mi się udało:-)
to jest mój brzusio,
owszem jest warstwa tłuszczyku - nie komentować:-)
zdjęcie samoróbka z pozycji stania na wc więc - nie komentować:-)
celulit też jest i go cholercia widać - nie komentować:-)

Załączniki

• brzuc.jpg
    brzuc.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 51
  • brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 47
Do góry