reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

oj slodziaki a Boo silacz jak nic! do tego przystojniak straszny!

moja mala myslicielka :)

47997.M.jpg

reklama
Śliczne dzieciaczki!!!

Roxeen, Boo niesamowicie silny, a mój nienawidzi leżeć na brzuchu, a jak już leży to na leniuszka, głowy nie chce mu się dźwigać.

Czechow, widać że mała lubi jak starsza siostra czyta jej bajeczki.

Gosia, udało się, Dominiś słodki, a piękna Emilka jaka rozżalona że nie chce jej dać łapki.

Gośka, słodziaki jak nic!:-) O Boo się już wypowiadałam - jest genialny! Sel, ten wachlarzyk wokół oczu rozwala...

A to moje cudo:
[video=youtube;cYQN8BDuQpI]http://www.youtube.com/watch?v=cYQN8BDuQpI[/video]

Ostatnia edycja:
Gośka, słodziaki jak nic!:-) O Boo się już wypowiadałam - jest genialny! Sel, ten wachlarzyk wokół oczu rozwala...

A to moje cudo:
YouTube- DSCN0211
jaka urocza:-)także ślicznie trzyma główke:-)
słodzaki:-)hehe a Emilka już pewnie bawić by się chciala z Dominisiem:-D
Dzidziołki są prześliczne - każde z osobna i wszystkie razem

A to moje dwie pannice
pannice śliczne:-)
oj slodziaki a Boo silacz jak nic! do tego przystojniak straszny!

moja mala myslicielka :)
piękne ma oczka:tak:

No to teraz synek mówi:
Dobranoc Dzień dobry i co wy chceta ode mnie:-D

hihi Patrysia super:-)
macy ale siłaczka z małej:laugh2:
czechow słodkie skarbeczki
gosia słodziaki
sel jaka poważna pannica

reklama
Nie, no Patrysia Alanek mnie rozwalił tym ostatnim zdjęciem:-D
Gosia nawet mój mąż sie z Emilki uśmiał :tak:ze taka fajna:tak: