reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
He he
i znów oczu nie można od monitora oderwać.

Wszystkie Maluchy przesłodkie :)

AGBAR widzę, że tatusie mają przydział na noszenie po jedzonku:-D

Same śliczności !!! przesyłam

Załączniki

• 1-Buziaczki--6751.gif
    1-Buziaczki--6751.gif
    81 KB · Wyświetleń: 11
to ja może wstawię zdjęcie mojego BIG brzucholka Mam nadzieję że ostatnie!:-D
A więc domek Antosia tydzień temu wyglądał tak.
A teraz chyba mi się trochę już brzuszek obniżył jak zrobię zdjęcie to wstawię do skomentowania.

Załączniki

• IMG_0370.jpg
    IMG_0370.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 37
hehe brzuszków się wam zachciało? ;-) wolałabym chwalić się maluszkiem.. ale póki co pokażę wam mieszkanko Tymcia:) fotki sprzed tygodnia!

Załączniki

• Ivi019web.jpg
    Ivi019web.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 56
  • Ivi021web.jpg
    Ivi021web.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 58
hehe brzuszków się wam zachciało? ;-) wolałabym chwalić się maluszkiem.. ale póki co pokażę wam mieszkanko Tymcia:) fotki sprzed tygodnia!
No to rozumiem, śliczne fotki Ivi i jakie profesjonalne:tak:
a Tymkiem jeszcze nam się pochwalisz- jak to piszą i mówią Ci co się mądrzą - wszystko w swoim czasie....
he he... już nic nie piszę bo sobie "bata ukręcę" za te prowokacje:-D

Justynko mieszkanko które prezentujesz fajniutkie i patrzę z zachwytem bo Cyprianowskie aż takie duże nie było, nie nie...

reklama
Do góry