reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Nie przejmuj się Patrysiu widziałaś jakie ja mam rozstępy>? I to nie tylko na brzuchu.. Teraz mam czerwone. Ale dla maluszków wszystko:tak:Byleby zdrowo rosły.
Ślicznie Twój synek pupkę wypina mój tez tak potrafi jak go chcieliśmy nagrać to się zawstydził i ooo..:-D:-D

reklama
Dziewczyny śliczne brzusie :tak:
Paulina rzeczywiście bardzo Ci już brzucholek opadł :tak:
Patrysia moja tak wypina pupinę z lewej strony, a jak ją ukuję palcem to wsiada mi z zemsty na pęcherz :-D

Tysiołek - Moim zdaniem jeszcze wysoko ale może to kwestia ujęcia? Podoba mi się tatuaż :D

Mininie - piękności!

Paulinaa - Ty chyba brzusia Golandy nie widziałaś jak myślisz, że Twój jest mały... hi hi Brzusio idealnej wielkości moim zdaniem! Do tego już całkiem chyba nisko??

Patrysia - super ujęcie pupciowania!!! Koparka mi opadła, miałaś naprawdę niezły refleks...

Wklejam swoje, już ostatnie.... Kolejne fotki to dopiero jak wyjadę z porodówki :tak::-D i bynajmniej nie moje już wtedy :-D:-D

Super te brzucholki :-)

To mój dzisiaj, w płaszczu widzę, że w pasie zrobił mi się luz, ale poza tym w ogóle nie widzę, żeby brzuch mi opadał.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry