reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

ślicznie wyglądacie - aż mnie natchnęło swój brzuchol pokazać - nawet uczyniłam w tym kierunku krok, polecialam do lustra.
do kitu, lampa sie włącza, odbija, nie umiem ;-)
musze sobie jutro przypomnieć od rana jak będzie jaśniej ;-)

Kaja nie robie w lustrze zdjec, tylko reke wyciagam z aparatem i na oko obejmuje obiektywem brzuch.

Golanda, w pasie Ci uroslo? Ja dzis sie mierzylam i w pepku mam 93 cm, a w naszerszym pod pepkiem 95 cm.

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwkasz piekny i zgrabny ten Twoj brzuszek!!!:tak:

Ja zgodnie z obietnicą zrobilam fotke dzis i tak jak obiecałam szokuje przyrostem brzucha:
Dla porownania w rozowej bluzce zdjecie z 36tyg, a dzis z poczatku 38tyg w niebieskiej:
To sie nazywa przyrost!:))heheh
no i to jak ruszył:-)
Golanda super brzusio! i faktycznie nieźle wyskoczył w ciągu tych 2 tygodni:-)

a to mój bebolek ;-) 32t 6d

Dawno sie nie pokazywalam,wiec dzis nadrabiam
Fota pierwsza 36 t a druga 37:-)
kobitki super brzuszki:-)

KAJA ja tak samo jak KAROLI wyciągam ręke i na oko robie zdjęcie;-)

Kaja nie robie w lustrze zdjec, tylko reke wyciagam z aparatem i na oko obejmuje obiektywem brzuch.

Golanda, w pasie Ci uroslo? Ja dzis sie mierzylam i w pepku mam 93 cm, a w naszerszym pod pepkiem 95 cm.

Nio Karoli urosło, urosło w ciagu tych 2 tyg doszlam do juz nie pamietam, ale wiem ze wiecej, ide po miarke:)
No i mam 92 w najszerszym miejscu, hmmm dziwne wydawalo mi sie ze juz mialam 94 ktoregos dnia. No cuz, w kazdym razie dzis jest 92, ale to i tak wiecej niz 88 ktore mi sie utrzymywalo przez dluuuuuuuuuuugi czas.

no brzucholki wspaniałe..ciekawe ile jeszcze nam urosną;)
ja oamietam taki mega skok z 92 do 100cm-niezly szok przezylam;-) obencie mam 102cm a zaczynałam od 70cm
a to moj brzucholek 2 tyg temu;-)

Załączniki

• rece-cz.b1.jpg
    rece-cz.b1.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry