reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

dziewczyny śliczne brzuszki :tak: ja sama nie wiem jak tam mój brzusio czy opada czy nie w sumie co mi po tym jak teraz to wszystko możliwe ;-)

reklama
to i ja sie pochwale moim brzucholem zdjecie sprzed paru tygodni (33 tydzien)

1adsc05130aj
słodka pileczka:-)

No kobitki dawać zdjątka dawać bo jeszcze troche a juz nie będziemy miały brzuchalków;-)

Ja to jakoś technicznie nie mogę się wyrobić - bo nawet bym się chętnie porównała z innymi ale jak już jestem chętna pstryknąć to mi nie wychodzi samej sobie a M nie ma ;-)

JA z kolei mam wieczne kompleksy, M mówi: ale masz duży brzuch, więc pokazałam mu inny, a on mówi o matko,a le ta pani to w 11?:laugh2::eek:Chłopy są okropne, ja jutro zmuszę mojego, żeby mi zrobił, a Ty bierz się za swojego;-)

Sel piekna piłeczka!

Karoli4 Twój brzusiu jest tak "ogromny" jak u Golandy która jest w tym temacie moją idolką :laugh2::laugh2:
Nie przejmuj się tym że nie należy do wielkich piłek - maleństwo ma tam miejsce - nie martw się - najwyzej troche mocniej poprzestawia Ci parę narządów ;-)

Roxeen ale sie uchachałam z tego co napisałas:-)
Ale powiem Ci szczerze ze od kiedy skonczylam 36tydz to brzuch mi zaczał rosnąć z dnia na dzien w mega tempie, normalnie jakby kopa na rozpęd dostała ta moja Kasiula. Az sie boje kłasc spac, bo wiem ze jak wstane rano to brzuch znowu bedzie wiekszy:)
Zrobie w pon. fotke to wkleje i sama zobaczysz ten szok:tak:

reklama
kaja dawaj brzuszek może i ja się odważę....

Kaja i Yol_a koniecznie dawajcie brzuszki. Ja tez pierwszy raz sie odwazylam na ogolnym.

Sel piekna piłeczka!

Roxeen ale sie uchachałam z tego co napisałas:-)
Ale powiem Ci szczerze ze od kiedy skonczylam 36tydz to brzuch mi zaczał rosnąć z dnia na dzien w mega tempie, normalnie jakby kopa na rozpęd dostała ta moja Kasiula. Az sie boje kłasc spac, bo wiem ze jak wstane rano to brzuch znowu bedzie wiekszy:)
Zrobie w pon. fotke to wkleje i sama zobaczysz ten szok:tak:

Golanda, heh,daj fotke, i koniecznie rob teraz zdjecia w kazdym tygodniu, to pozniej przynajmniej damy rade porownac na koniec ciazy czy w 40 tygodniu mialysmy duze brzuchy hihihi

Do góry