reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

golanda ty mogłabyś brać udział w tym filmie o kobietach co nie wiedzą, że są w ciąży :-D no za wyjątijem tego, że ty wiesz :-D:-D fajny taki mały domek ale zgadzam się, że pewnie mały ci w środku daje popalić
roxeen - piłeczka ładna :-D

reklama
A to moj bebzolek z wiercącym sie Boryskiem w ostatnim dniu 34 tygodnia :-)
zdjęcia z przed 2 minut

Matko jakie mam brudne lustro w łazience :szok::szok:
super piłeczka:-)ps.hehe fajny tekst o tym oknie:laugh2:
moz-screenshot.jpg

A to i ja wkleje fotke brzuszka, bo zaraz nie bedzie co fotografowac:)
trwający 36tydz: :))
i po raz pierwszy zrobilam ujecie z przodu:
malutki ale ja powiem ze już taki ciążowy widać jak jest duuzo wiekszy bo i też szerokość już nie taka na dole kuleczka tylko okraglutko się wypina:tak:ale brzuszek po porodzie to będziesz miała suuuper:-)ps.opowiesz nam jakie miały miny położne jak pojedziesz do szpitala :rofl2:

reklama
Do góry