reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
Tak patrzę na te prześliczne brzuszki i wiecie co? Ja nie wiem co zrobię jak Adaś się urodzi :tak: Co zrobię bez brzuszka, tych ruchów, kopniaków... Będzie mi strasznie tego brakować...
Maciuś - cud miód!! :tak:
JoL, Tysiolek śliczne brzucholki!! Takie mini mini :tak::-) Cudowne... :-D

moz-screenshot.jpg

A to i ja wkleje fotke brzuszka, bo zaraz nie bedzie co fotografowac:)
trwający 36tydz: :))

i po raz pierwszy zrobilam ujecie z przodu:

golanda jestes moją idolką !!! :laugh2::laugh2:
tzn nie to że mi się nie podobają wieksze brzuszki :sorry:
Do pewnego czasu mialam tak samo mały bebzolek jak Ty a teraz zaliczam się do wiekszych piłeczek już :cool2:
Ale jestem poprostu w szoku :szok::szok: gdzie twój maluch sie tam miesci ..albo inaczej - jak bardzo poprzestawiał Ci wszystkie organy wewnętrzene zeby sobie 'uwić' swoje gniazdko :rofl2:

możesz oddychac :eek::eek:
Bo Golanda głowy nie pokazała - tam jest wszystko! ;-) Golanda, jesteś boska. Śliczny brzuszek.

Roxeen i Macy, hehehe, dzieki Kobitki ale sie usmiałam z tego co napisałyscie:)))
Chyba rozmiar głowy to za bardzo mi sie nie zmienił:))) Ale na pewno w srodku doszlo do duzej rewolucji, bo faktycznie Roxeen masz racje ze sie ciezko oddycha, do tego mega zgaga, a podobno dziecko ma główke juz bardzo bardzo nisko, wiec nic nie kapuje, bo mi sie wydawalo ze jak glowa jest nisko, to nogi tez nizej i zgaga nie powinna dokuczac, a jednak:(
Ale za to przez taki rozmiar brzuszka nie wyobrazam sobie jechac na porodówke np za 2 tyg.

reklama
A to moj bebzolek z wiercącym sie Boryskiem w ostatnim dniu 34 tygodnia :-)
zdjęcia z przed 2 minut

Matko jakie mam brudne lustro w łazience :szok::szok:

Roxeen masz piękną, zgrabną piłeczke!!
Z boku brzuszek wydaje sie byc bardziej mini niz z przodu:-)

Klara to wklejaj fotke kobitko i daj mi sie podbudowac:)

Kacha wawa w czwartek, znaczy sie jutro jesli jej porod nie wyskoczy, spotkam sie z połozna na porodówce wieczorem w celu podpisania umowy i ciekawa jestem czy cos skomentuje, ostatnio widzialam sie z nią w 5mies, wiec kupa czasu mineła:) Napisze jutro wieczorkiem.

Do góry