reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Kazimiera,co racja to racja...masz tak młodą buzię,że pewnie niejedna stara kwoka z pokolenia naszych babć pomyślała sobie,widząc Cię na ulicy,że świat schodzi na psy,jak takie dzieci mają dzieci :)

justys,ja też zazdroszczę gładkim brzuszkom :)

a przy okazji..witajcie nowe styczniówki :)

reklama
Prześliczne brzuszki dziewczynki, a Kazimiera ma tak idealny kształt jak z okładek czasopism dla kobiet w ciąży. I macie taką ładną skórę:-), mi to widać każdą żyłę i naczynko, mam wrażenie że moja skóra nie da się już bardziej rozciągnąć:no:

Sliczne brzusie, kurcze pomyslec ze niedawno wstawialysmy fotki na ktorych ledwie co nam odstawalo a teraz juz takie pokazne mieszkanka nasze dzidzie maja:tak: Czas leci... niedlugo znikna:-)

Wszystkie brzychole śliczne, nie będę wymieniać po imionach, ponieważ boję się, że kogoś pominę... Pępuchy już widzę wystają, zrobiło się tak naprawdę POWAŻNIE ciążowo :-D :-D Mój też robi przymiarki żeby wyskoczyć na dobre, ale jeszcze czasem chowa się zawstydzony :-p
Tyle rozmów o rozstępach a na fotkach skóry śliczne i promiennie. Oby tak trzymać!

Ostatnia edycja:
Kazimiera, Sylwkasz, piękne brzuszki !!!
zAgatka, napatrzeć się nie mogłam na Oliwkę ... cudna jest !!!
Już się nie mogę doczekać poniedziałkowego USG :-):-):-)

zAgatka śliczna córcia ! tez bym chciałą taki filmik z moją córcią ...
Fajnie wygląda jak w pewnym momencie otwiera oko i patrzy na "kamerzyste" :-)

reklama
Dziekuje dziewczyny za pozytywne komentarze bardzo mi milo ze odejmujecie mi troche lat.:) Nie przesadzajcie ze wygladam tak mlodo. Mi tez sie podoba moj brzuszek bardzo lubie go glaskac bo jest jak pileczka okraglutki. Wy tez macie śliczne brzuszki!!! U mnie dopiero zaczelo cos widac na poczatku szostego miesiaca a tak to jeszcze moglam chodzic w spodniach sprzed ciazy. A nie wiem gdzie ja mam te kilogramy bo przytylam 11kg jakos tak mi sie to rozeszlo. Tylko ze palce u rak i stopy zaczynaja mi puchnac.

Do góry