reklama
Kubiaczka
Fanka BB :)
No to mamy podobnie
Ja mam następną wizytę za dwa tygodnie. Nie wiem jak to wytrzymam ...
A wszystkim ciężarnym to chyba powinni odgórnie neta wyłączać, bo za dużo rzeczy złych można przeczytać... A ile stresów byłoby mniej
Ja mam następną wizytę za dwa tygodnie. Nie wiem jak to wytrzymam ...
A wszystkim ciężarnym to chyba powinni odgórnie neta wyłączać, bo za dużo rzeczy złych można przeczytać... A ile stresów byłoby mniej
ivi
uzależniona;) // I.2010
Kubiaczka - musisz wierzyć że zobaczysz serduszko ja wierzę, że moja Iskierka ładnie rośnie,a nie było jej widać bo jest jeszcze malutka U mnie ten ostatni cykl był nieźle pogibany, bo to był cykl po poronieniu i nawet nie wiadomo kiedy była owu, więc nawet nie można określić wieku ciąży po ostatniej miesiączce
Ale przyznaje że tak zupełnie lekko do tego oczekiwania nie podchodzę, szczególnie że jakieś wstrętne plamienia znów mi się pojawiły
Ale przyznaje że tak zupełnie lekko do tego oczekiwania nie podchodzę, szczególnie że jakieś wstrętne plamienia znów mi się pojawiły
morka
Fanka BB :)
Wszystkie śliczne fasolki:
A o to moja:
Z tym że miałam robione usg tylko na brzuszku. Lekarz powiedział, że jeszcze trzeba dać czas żeby zarodek się ujawnił.
Następne usg za dwa tygodnie. Ale może być tak, że po prostu jest to wczesna ciąża, bo mam dosyć długie cykle nawet do 35 dni.
Stwierdził, że 17 mm to jest właśnie 5-6 tydzień.
A jak byłam na usg 2,5 tygodnia temu to jeszcze nic nie było widać (był wtedy skończony 4 tydzień)
Ja mialam tak samo nic nie było widać A dzisiaj ukazała się postać z bijącym serduchem ale przeżycie Ale oczywiście mam nowy powód do zmartwień bo dostałam skierowanie na badania prenatalne.Lekarka powiedziała że wszystko jest w porządku, ale każda ciężarna powinna je zrobić ale ja sobie oczywiście wkręcam milion rzeczy a badanie dopiero 30.06. Czy któraś z Was też została skierowana na badanie? A oto mój człowieczek
morka, super foteczka malutkiego człowieczka!!
Jeśli masz na myśli usg genetyczne, inaczej badanie NT, czyli przezierności karkowej, to teraz lekarze dosłownie każdej to zalecają i wykonują, także się nie przejmuj, to po prostu dokładne usg, które pozwala ocenić jak rozwija się dzidziuś
Jeśli masz na myśli usg genetyczne, inaczej badanie NT, czyli przezierności karkowej, to teraz lekarze dosłownie każdej to zalecają i wykonują, także się nie przejmuj, to po prostu dokładne usg, które pozwala ocenić jak rozwija się dzidziuś
Ja mialam tak samo nic nie było widać A dzisiaj ukazała się postać z bijącym serduchem ale przeżycie Ale oczywiście mam nowy powód do zmartwień bo dostałam skierowanie na badania prenatalne.Lekarka powiedziała że wszystko jest w porządku, ale każda ciężarna powinna je zrobić ale ja sobie oczywiście wkręcam milion rzeczy a badanie dopiero 30.06. Czy któraś z Was też została skierowana na badanie? A oto mój człowieczek
śliczności
co do badań prenatalnych są bo badania nieinwazyjne ja będę mieć robione 2 lipca z pierwszą córą też miałam są to badania bezpieczne nie masz co sie martwić ci lekarze co mają sprzęt lub możliwość wykonania ich to poprostu wysyłają swoje pacjentki na takie badania a badanie musi byc w określonym tygodniu chyba między 11 a 13 już dokładnie nie pamiętam
Kubiaczka napewno fasolka lada dzień się pojawi ja miałam 15mm pęcherzyk i tez czekałam 2 tygodnie a w poniedziałek ujrzałam śliczne maleństwo z bijącym serduszkiem
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Gosia, Morka super maluszki :-)
reklama