reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

To jest mix ,mial byc bokserem;-)ale ma domieszke krwi amstafa. Uwielbia sie przytulac do brzucha,wczesniej raczej rzadko to robil choc jest straszna przylepa. Najbardziej podoba mi sie ''oburzony'' wyraz pyska,jak lezy z glowa na moim brzuchu i Okruch mu kopa zapoda:-D
A skoro sie Wam zdjecia podobaly to macie jeszcze pare;-)

tak sobie myślałam ze ma cos z Amstaffa :tak:słodki :-)

Dziewczyny brzuszki śliczne,dzidzie również no i nawet psiaki:))

A to my w 23 tyg no prawie 24 (przepraszam za jakość ale zdjęcie robione telefonem)

duzy brzusio:-)

A to moje wybrzuszenie, swiezo po sniadanku z poczatków 27tyg:)

widac że już się powiększa:-)ale na prawde plusy z małych brzuszków zgubicie je bardzo szybko:-)

reklama
A to moje wybrzuszenie, swiezo po sniadanku z poczatków 27tyg:)

WOW golanda, ale zgrabniusi brzuszek :-) Widać jaka mamusia, taki dzidziuś.
Jakbyś chciała po ciąży przyjąć mały (albo duży ;-)) przeszczep tłuszczyku, to ja jestem pierwsza na liście chętnych do oddania :-):-):-)

co do wygody, to tylko pozazdrościć tych małych brzuszków:tak: bo przy moim brzuchalku to założenie butów staje się nielada wyczynem;-) a jakie pozycje przy tym przybieram;-):rofl2:

oto on (przed chwilą):

Ostatnia edycja:
golanda to jestesmy dwie z takimi wybrzuszeniami heh:-)

hehe:) Znajomi mowia ze wygladam jakbym sie fasoli najadla i
zebym nie liczyla na wolne miejsce w autobusie:-(

widac że już się powiększa:-)ale na prawde plusy z małych brzuszków zgubicie je bardzo szybko:-)

Patrysia masz racje, mi sie wydaje ze on nawet z kazdym dniem jest coraz wiekszy:)Ostatnie 2 tyg to mega wzrost w porownaniu z wczesniejszym okresem.

WOW golanda, ale zgrabniusi brzuszek :-) Widać jaka mamusia, taki dzidziuś.Jakbyś chciała po ciąży przyjąć mały (albo duży ;-)) przeszczep tłuszczyku, to ja jestem pierwsza na liście chętnych do oddania :-):-):-)

Dziekuje Jolu, za mily komentarz.
Mi sie wydaje ze ja mam jakis zapas tluszczyku i pewnie do konca ciazy jeszcze go nagromadze, to ja tez sie moge podzielic:)
Nawet znam pare takich co by chcialy bo nie moga przytyc,ale zeby tak sie dalo:(
To nie fair!

WOW teraz jestem w szoku - myslałam że to mój bebzolek jest mikro mały i że jestem jakaś "dziwna"
ale widze ze nie tylko ja mam taką śliczna mała kuleczke ;-)
Ahh jaki piekny i fajny malusi i ..wygodny ;-)

Dziekuje Roxeen, ale faktycznie male brzuszki sa wygodne:)
Choc moj kregoslup i tak sie daje ze znaki od paru dni:((((((((((((((((

co do wygody, to tylko pozazdrościć tych małych brzuszków:tak: bo przy moim brzuchalku to założenie butów staje się nielada wyczynem;-) a jakie pozycje przy tym przybieram;-):rofl2:

oto on (przed chwilą):

Andzia masz bardzo ładniutki ciazowy brzucholek!

Choc musze przyznac ze ja w ogole nie czuje roznicy w wiazaniu butow, schylaniu sie itp, poza tym drobnym fakem ze mnie napieprza kregoslup w odcinku ledzwiowym i promieniuje na boki i do nogi. A tak to nie widze roznicy w czynnosciach do ktorcyh trzeba sie schylic.
Ale pocieszeniem jest to ze jestesmy juz blizej konca niz dalej:)

Ostatnia edycja:
Wszystkie brzuszki bez wyjątków śliczne i te małe i te wieksze kryją w sobie największe skarby:tak::tak:
A teraz my i nasz 27 tydzień, Julka upodobała sobie kopanie mamusi po żebrach:-)
2809vp.jpg

28092.jpg

To i ja zaprezentuje swoj maly brzuszek - zdjecia zrobione rano przed sniadaniem - jak leze i na siedzaco :}

Załączniki

• 22tc-1.jpg
    22tc-1.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 36
  • 22tc-2.jpg
    22tc-2.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry