reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Piękne brzuszki już mamy.Tak sobie myslę ,że teraz to jeszcze całkiem zgrabnie wygladamy..ciekawe jak bedzie w ostatnich miesiacach:-D
A to moj brzuszek na spacerku.Wydaje mi się ,ze jest duży ale jakoś w czarnej tunice to umknęło

śliczny brzusio:-)

A to moje psiatko i moj brzuch;-)

niesamowite zdjęcie:laugh2:

Wszystkie brzuszki cudowne :-):-):-)
A to nasze 26 tyg ...
Ale i tak psiak Agbar bije wszystko na głowę ;-) Przesłodki !!!!!!!!

śliczny brzuszek:-)

reklama
Jol piekny brzuszek! i w sumie z poczatku 27tyg, bo generalnie 26 to juz Ci sie skonczyl, a 27 leci wlasnie:)

Agagsm ja tez bylam kociarą i dlatego mam 2 koty w domku, ktore uwielbiaja spac na brzuchu i klatce piersiowej, ale nie jest to zbyt wygodne dla mnie, bo one waza po 6kg i jest troche ciezko.
Ale psa i tak sobie tez kupilam, choc nie przytula sie tak do brzuszka jak piesek Agbar:)

Wszystkie brzuchalki piękne - i to duże i mniejsze i okrągłe i jajowate!
Agbar zakochałam się w twoim psie - a ja jestem stara kociara i koty wolę zazwyczaj, więc twój psiak mnie zauroczył naprawdę - piękny jest - co to za rasa?! Też chcę takiego psiaka - napisz cos o nim więcej;-)
To jest mix ,mial byc bokserem;-)ale ma domieszke krwi amstafa. Uwielbia sie przytulac do brzucha,wczesniej raczej rzadko to robil choc jest straszna przylepa. Najbardziej podoba mi sie ''oburzony'' wyraz pyska,jak lezy z glowa na moim brzuchu i Okruch mu kopa zapoda:-D
A skoro sie Wam zdjecia podobaly to macie jeszcze pare;-)

Załączniki

• IMG_2205.JPG
    IMG_2205.JPG
    51,8 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_2206.JPG
    IMG_2206.JPG
    63 KB · Wyświetleń: 44
  • 1.jpg
    1.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 39
  • 2.jpg
    2.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 41
To jest mix ,mial byc bokserem;-)ale ma domieszke krwi amstafa. Uwielbia sie przytulac do brzucha,wczesniej raczej rzadko to robil choc jest straszna przylepa. Najbardziej podoba mi sie ''oburzony'' wyraz pyska,jak lezy z glowa na moim brzuchu i Okruch mu kopa zapoda:-D
A skoro sie Wam zdjecia podobaly to macie jeszcze pare;-)

Kurcze Agbar na prawde slodziak ten Twoj psiak!!! Swietne fotki!!!:tak:

Dziewczyny brzuszki śliczne,dzidzie również no i nawet psiaki:))

A to my w 23 tyg no prawie 24 (przepraszam za jakość ale zdjęcie robione telefonem)

Załączniki

• bez tytułu.jpg
    bez tytułu.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 32
Agbar piesek cudowny!!!!ja uwielbiam psiaki i swoje tez chetnie bym bralana łóżko iprzytulała tyle że boję się ze w nocy z nienacka mogą wskoczyćna łóżko i przypadkiem trafić na brzuszek więc moje mają kategoryczny zakaz spania na łóżku.

Agbar piesek cudowny!!!!ja uwielbiam psiaki i swoje tez chetnie bym bralana łóżko iprzytulała tyle że boję się ze w nocy z nienacka mogą wskoczyćna łóżko i przypadkiem trafić na brzuszek więc moje mają kategoryczny zakaz spania na łóżku.

Moj tez ma zakaz,raz ze chrapie jak stary kon a dwa siersc gubi...a ja wszystko moge zniesc ale nie balagan w lozku;-)Nasz wchodzi na sofe na wyrazne zaproszenie i wystarczy jedno ''zejdz'' i sobie idzie...smutny jak cholera ale idzie:-)

Dziewczyny brzuszki śliczne,dzidzie również no i nawet psiaki:))

A to my w 23 tyg no prawie 24 (przepraszam za jakość ale zdjęcie robione telefonem)

Justys piekny brzucholek, z prawie 25tyg, bo 24ty Ci sie juz konczy:)

A to moje wybrzuszenie, swiezo po sniadanku z poczatków 27tyg:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry