reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

reklama
zAgatka cudnie zdjęcie:tak: Sylwia brzucholek śliczniutki. A oto to co moja dzidzia bardzo chętnie pokazywała na badaniu:-D Na nic się zdał sprzęt:-)

SYLWIA śliczny brzuszek i zdjątka:tak:
MORKA a dokładnie co widać bo ja nie wiem :zawstydzona/y:tzn.dzidzi ale nie wiem jaka część ciałka pokazane zostało na zdjęciu:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie !
A ja po wczorajszym usg połówkowym niosę same dobre wiesci :}
Tak jak przeczuwalismy od dawna bedziemy mieli córeczkę
smile.gif
Termin tez sie wyrownal i znowu jest na 31 stycznia ! Maleńka Nina (chyba, ze jeszcze nam sie zmieni imie..) wazy juz cale 360 gram i ma 15 cm. Badanie serduszka nie pokazalo zadnej nieprawidlowowsci - wszystkie zastawki o prawidlowej domykalnosci, przeplywy zylne prawidlowe. Lekarz nie przyczepil sie do niczego - glowka, raczki, nerki, kregoslup, zoladek, jelita oraz rozne inne parametry, o ktorych nie mam zielonego pojecia co moga oznaczac - prawidlowe
smile.gif
Lekarz powiedzial, ze lubi takie wizyty i cieszy sie, ze przekazuje dobre wiadomosci. Ja jestem zachwycona podejsciem tego lekarza i kazdej dziewczynie z okolic Lodzi bardzo goraco go polecam !
Poza tym szyjka macicy prawidlowa, lozysko rowniez oraz ilosc plynu owodniowego w normie. Dzidzia mimo mojego malego brzuszka rosnie prawidlowo i ma sie dobrze.
Wklejam zdjecia Ninusi - widac buzke z profilu i zadarty nosek :} Na drugim zdjeciu uroczo ssie kciuk :-) Wczoraj ogladalismy film z usg chyba ponad 10 razy

Załączniki

• nina 1.jpg
    nina 1.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 40
  • nina 2.jpg
    nina 2.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 45
Do góry