reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Piękne brzuszki dziewczyny:tak::tak:
To ja wam się pochwalę jeszcze moimi połówkowymi fotkami w 22 tygodniu:
Oliwka w całej okazałości
Na 2 skanie profil i wielka stopa;-)

Załączniki

• skanuj0001.jpg
    skanuj0001.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 65
  • skanuj0002.jpg
    skanuj0002.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
reklama
Beti: śliczny brzuszek ci się zaokrąglił!
Golanda; no u ciebie się wkońcu coś ruszyło i zaczyna być widać. Mi w ciągu ostatnich 2-3 tygodni to tak znacząco zaczął rosnąć i się pieknie ciążowy się zrobił, a jestesmy w bardzo bliskich terminach, więc Tobie też się zaokrągli;-)Wstawię może zdjęcie za tydzień, po USG.
zAgatka: zdjęcia stópek mnie po prostu rozbrajają na łopatki - cudowne! Ja się doczekać nie mogę kiedy te malusie stópki i paluszki mojej Misi wycałuję:-D:-D

GOLANDA fajnie ci się utrzymuje opalenizna:tak:ja już bladzioszek się stałam no ale po urodzeniu dzieciątka zaczne znowu sie opalac:-p

Dziekuje Kobitki!
:happy:
Patrysia ale mnie pocieszylas, ja ostatni raz opalalam sie w zeszlym roku w wakacje i wydaje mi sie ze jestem blada jak smierc, ale tez po urodzeniu dzidzi mam zamiar nadrobic ten rok:)

O Agagsm fajnie ze juz Ci sie zrobil ciazowy. Jak zrobisz fotke to wklej koniecznie.
Ja licze ze moj niedlugo juz bedzie wygladał jak ciazowy:) Moze akurat jak skoncze II trymestr.

zAgatka swietne fotki z połówkowego!

Ostatnia edycja:
Piękne brzuszki dziewczyny:tak::tak:
To ja wam się pochwalę jeszcze moimi połówkowymi fotkami w 22 tygodniu:
Oliwka w całej okazałości
Na 2 skanie profil i wielka stopa;-)

śliczne zdjęcia córci:-)

zdjęcia stópek mnie po prostu rozbrajają na łopatki - cudowne! Ja się doczekać nie mogę kiedy te malusie stópki i paluszki mojej Misi wycałuję:-D:-D

ja do dzisiaj nie moge się napatrzeć na pytoszki mojego synka i je całuje całuje hehe a mówie na nie smrodki-potki:-D

reklama
Do góry