reklama
mala.di
Fanka BB :)
juditka cudny brzucholek :-)
martynka, Twoj tez niczego sobie no i piękne zdjecia , widac od razu ze do szkoly plastycznej chodzisz
i smiechowo, tu dzidzius, tam piwko
martynka, Twoj tez niczego sobie no i piękne zdjecia , widac od razu ze do szkoly plastycznej chodzisz
i smiechowo, tu dzidzius, tam piwko
LeRemi
Wooooow, laseczki, ale slczne brzucholki prezentujecie! Ja tam o zadnym bym nie powiedziala ze spozywczak, sliczne dorodne babelkowe domki!
Dorotak ale Twoj jakos szczegolnie mi sie spodobal, chyba dlatego ze chcialabym miec taki ksztaltny I to trzeci, tylko gratulowac figury:-) Ja tez na taki pempek nie mam co liczyc, z mlodym ani na ciutke sie nie wysciubil.
Katjusza cudne foto, rozczula na maksa
Dorotak ale Twoj jakos szczegolnie mi sie spodobal, chyba dlatego ze chcialabym miec taki ksztaltny I to trzeci, tylko gratulowac figury:-) Ja tez na taki pempek nie mam co liczyc, z mlodym ani na ciutke sie nie wysciubil.
Katjusza cudne foto, rozczula na maksa
Dziewczyny śliczne brzuszki- w końcu widać u nas ciążę. Czekałyśmy z utęsknieniem na powiększający brzuszek- chyba to jedyny okres w życiu kiedy kobieta cieszy się z brzuszka
Ojjj tak, chyba jedyny
anikaaa
Aktywna w BB
Dziewczyny wszystkie macie cudne brzuszki, a jeszcze piękniejsze mi się wydają dlatego, że u mnie prawie nic nie widać, a to przecież już początek 19-stego tygodnia.
reklama
dorotak
doti - z tym pępkiem to tak miałam przy każdej ciąży i powiem Ci nawet że zmieniony pępek i coś nie tak z piersiami to były dla mnie pierwsze oznaki ciąży zanim nawet zrobiłam test ciążowy ).Dorota jesli ten pepek teraz juz ci wystaje to nie bedziesz miala z nim problemow potem?W poprzednich ciazach tez tak mialas?Podziwiam.Dwojka dzieci i brzuszek zgrabny jakbys nie rodzila.A cwiczylas?czy taka twoja uroda ze zaraz brzuszek zgrabny?
Pytasz czy ćwiczyłam, więc odpowiadam. Jako że sporo przytyła 19 i 17+ (teraz pewnie też tak będzie) po pierwszym porodzie tak gdzieś po około roku porządnie się wzięłam za siebie, trochę podietowałam (żadna konkretna dieta, liczyłam kcal) i zaczęłam ćwiczyć A6W wspólnie z grupą wsparcia z BB, wtedy to właśnie trafiłam na to forum ) Udało mi się zrzucić nawet więcej niż w ciąży mi przybyło, ważyłam niespełna 50kg. Ale długo się tą waga nie nacieszyłam bo jakoś za dwa miesiące byłam w drugiej ciąży ) Przybyło mi 17 kg, jakoś 2,5 miesiąca po porodzie zaczęłam chodzić 2 razy w tyg ma aerobic, zwerbowała mnie tam kuzynka. Trochę źle się ćwiczyło z moimi "mleczarniami" (czyt. piersi podczas laktacji) ale samopoczucie że coś dla siebie robię było bezcenne. Wróciłam do swojej wagi, zawsze trzymałam się w przedziale wagowym 50-53kg bo wtedy dobrze się czuję. Teraz startowałam od 53 (jak i w pierwszej ciąży), moja górna waga, gdyby nie ciąża pewnie z 2kg bym próbowała zbić.
mala.di, Nina25, ddaga - fajne i śliczneeeee brzusieeee
katjusza77 - urocze i takie słodkie zdjęcie z dzieciaczkami )
ubawiłaś mnie kochana, dawaj zdj może nam pourywa du..yJa robiłam foty wczoraj...ale no cóż...du..y nie urwało szału nie ma to nie wklejam
martynaxyxymartyna - kapitalne zdjęcia, uwielbiam takie sesje. Modna z Ciebie mama, fajnie )
juditka - w porównaniu do mojego to Twój malutki, ale każdy piękny
LeRemi, ilona24 - zaskoczyłyście mnie, że tak wam się mój brzuchalek spodobał, tym bardziej że zdjęcia z tel kiepskie, ale bardzo mi miło, dzięki :* tak moja uroda, jakoś tak mi wysadza brzuch do przodu i tak sobie sterczy ;P
-----
Ok, lece do lekarza na 16stą papatki
Ostatnia edycja: