reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

a tu my w 19 tc ;)

IMG_9156.jpg

reklama
Wooooow, laseczki, ale slczne brzucholki prezentujecie! Ja tam o zadnym bym nie powiedziala ze spozywczak, sliczne dorodne babelkowe domki!
Dorotak ale Twoj jakos szczegolnie mi sie spodobal, chyba dlatego ze chcialabym miec taki ksztaltny:tak: I to trzeci, tylko gratulowac figury:-) Ja tez na taki pempek nie mam co liczyc, z mlodym ani na ciutke sie nie wysciubil.
Katjusza cudne foto, rozczula na maksa:tak:

super brzuszki! każdy inny i śliczny na swój sposób, zarówno te małe jak i większe :)
a oto mój z dziś.20.tydzień_.jpg

ddaga przepiękny ciążowy brzuszek :-)

juditka Twój też uroczy, taki okrąglutki :-D

martynka bardzo oryginalne i stylowe ujęcie Twojego Maleństwa, będzie miało później fajną pamiątkę :tak:

martynka, juditka, ddaga przepiękne, kształtne okrąglaki:tak: Nic tylko wlepiać się i zachwycać:-D

martynka bardzo fajne foto:tak: Nie ma to jak młode artystyczne duszyczki tchnięte weną wiosenną porą :tak:

Dziewczyny śliczne brzuszki- w końcu widać u nas ciążę. Czekałyśmy z utęsknieniem na powiększający brzuszek- chyba to jedyny okres w życiu kiedy kobieta cieszy się z brzuszka:)

Dziewczyny wszystkie macie cudne brzuszki, a jeszcze piękniejsze mi się wydają dlatego, że u mnie prawie nic nie widać, a to przecież już początek 19-stego tygodnia.:tak:

reklama
Dorota jesli ten pepek teraz juz ci wystaje to nie bedziesz miala z nim problemow potem?W poprzednich ciazach tez tak mialas?Podziwiam.Dwojka dzieci i brzuszek zgrabny jakbys nie rodzila.A cwiczylas?czy taka twoja uroda ze zaraz brzuszek zgrabny?
doti - z tym pępkiem to tak miałam przy każdej ciąży i powiem Ci nawet że zmieniony pępek i coś nie tak z piersiami to były dla mnie pierwsze oznaki ciąży zanim nawet zrobiłam test ciążowy :)).
Pytasz czy ćwiczyłam, więc odpowiadam. Jako że sporo przytyła 19 i 17+ (teraz pewnie też tak będzie) po pierwszym porodzie tak gdzieś po około roku porządnie się wzięłam za siebie, trochę podietowałam (żadna konkretna dieta, liczyłam kcal) i zaczęłam ćwiczyć A6W wspólnie z grupą wsparcia z BB, wtedy to właśnie trafiłam na to forum :)) Udało mi się zrzucić nawet więcej niż w ciąży mi przybyło, ważyłam niespełna 50kg. Ale długo się tą waga nie nacieszyłam bo jakoś za dwa miesiące byłam w drugiej ciąży :)) Przybyło mi 17 kg, jakoś 2,5 miesiąca po porodzie zaczęłam chodzić 2 razy w tyg ma aerobic, zwerbowała mnie tam kuzynka. Trochę źle się ćwiczyło z moimi "mleczarniami" (czyt. piersi podczas laktacji) ale samopoczucie że coś dla siebie robię było bezcenne. Wróciłam do swojej wagi, zawsze trzymałam się w przedziale wagowym 50-53kg bo wtedy dobrze się czuję. Teraz startowałam od 53 (jak i w pierwszej ciąży), moja górna waga, gdyby nie ciąża pewnie z 2kg bym próbowała zbić.

mala.di, Nina25, ddaga - fajne i śliczneeeee brzusieeee :tak:

katjusza77 - urocze i takie słodkie zdjęcie z dzieciaczkami :))

Ja robiłam foty wczoraj...ale no cóż...du..y nie urwało :-p szału nie ma to nie wklejam :-D
ubawiłaś mnie kochana, dawaj zdj może nam pourywa du..y :-D

martynaxyxymartyna - kapitalne zdjęcia, uwielbiam takie sesje. Modna z Ciebie mama, fajnie :))

juditka - w porównaniu do mojego to Twój malutki, ale każdy piękny

LeRemi, ilona24 - zaskoczyłyście mnie, że tak wam się mój brzuchalek spodobał, tym bardziej że zdjęcia z tel kiepskie, ale bardzo mi miło, dzięki :* tak moja uroda, jakoś tak mi wysadza brzuch do przodu i tak sobie sterczy ;P

-----
Ok, lece do lekarza na 16stą papatki ;)

Ostatnia edycja:
Do góry