reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

reklama
jakie ładne zgrabne brzuszki!!! jakie z Was chudzinki:-) jak moje kolano Aia wyglądasz:-D
mojego raczej się nie doczekacie bo mi brzuch wyskakuje tak po 5-6miesiącu tzn uzupełnia się sflaczała skóra:cool: no ale co się dziwic mój brzuch juz 4 bobaski wychodował:-p

Thinka, nie śmiem, ja to wiem :p

Aia, to tak zazwyczaj właśnie działa :) Ja tam jakaś chuda specjalnie nie jestem (szczególnie po ciąży ;)), ale z brzuchem nigdy nie miałam problemów - zawsze było ładne 60 cm ;) I w ciąży zaczęło być cokolwiek widać gdzieś pod koniec 4 miesiąca - ale w baaardzo obcisłej bluzce ;)
Po ciąży już do tych 60 cm nigdy nie wróciłam ;)

Dzięki dziewczynki;-)

sempe, KAmilka z tą szczupłością to jednak u mnie nie tak do końca...Tak się jakoś składało zawsze, że brzuch był najzgrabniejszym elementem mojego ciała. Reszta już zdecydowanie mniej foremna jest i zdecydowanie niechuda :-D Kawałek babska jestem jednak 66 kg z hakiem (przy 166cm) w stanie surowym. Nie w kij dmuchał :confused2:
Poza tym ta fota sprzed śniadania jest, hahaha. Teraz już inaczej toto wygląda:-p

ewa dzięki, tak z obserwacji też wnioskuję, że zapewne koło 5 mies. u mnie będzie w ubraniu widać zdecydowanie ciążową krągłość brzusia.

Dziewczyny śliczne macie brzuszki, aż Wam trochę zazdroszczę, bo po mnie jeszcze nic nie widać:no: Na razie zaliczyłam małą utratę wagi, ale mam nadzieję, że i ja niebawem będę mogła się pochwalić swoim:tak:
Pozdrawiam

no to ja tez :) powolutku powolutku :) mam wrazenie ze to na razie tylko moje obzarstwo Wam przedstawiam :D
Photo0745.jpg

kruszki śliczny, zgrabniutki brzunio :-D Moim zdaniem już elegancko ciążowo wybąbelkowany :-) Tłuszczu, nawet przy dobrych chęciach nie jestem w stanie tam wykryć;-)

Kruszki, może to kwestia tego, że na drugim zdjęciu nie jesteś "ucięta", ale mam wrażenie, że brzuszek z 10 tygodnia ciut mniejszy :) Może Ci się zaczyna rozkładać na boki i będzie dziewczynka???:):):)

reklama
Do góry