reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków :)

Madleine - chudzinka z Ciebie, u mnie pewnie start od takiego jak u Ciebie w 9t ;P

katjusza77 - fajnie widać różnice na obu zdj :)

juditka - mój to chyba bardzo podobny do Twojego :))

ilona24 - no fajniutki, już widać w ubraniu

marcia331- super, oj zaczynają się nam zaokrąglać brzusie ;))

Ja teraz w pracy, więc nie mam możliwości, ale niebawem załącze mój :)

EDIT: w międzyczasie mygdy dodała swoje zdjęcie, śliczny brzusiu. Jak ja lubię oglądać takie cudeńka,https://www.babyboom.pl/forum/members/mygdu-110392.html to wszystko takie nieprawdopodobne, a zarazem tak cudowne.

Ostatnia edycja:
reklama
Zazdroszczę zdjęć, u mnie nic nie widać jeszcze, a przynajmniej ja tego nie zauważam. Ale mam nadzieję, że już za niedługo do was dołączę i w tym temacie:)

Ależ różne brzuszki!:) Ale to dlatego, że teraz nawet 2-3 tygodnie robią wielką różnicę.
Juditka - super pomysł z tą karteczką na spodniach :)

To i ja się "pochwalę" zdjęciem zrobionym na koniec 8 tygodnia. Ponad 6 cm na plusie. A dodatkowo kawałek pokoju i domowe dresiki ;)

śliczne brzuszki dziewczyny:)to jest jedyny czas kiedy nie mozemy sie doczekac kiedy brzuszek bedzie wystawał i odstawał, bo zawsze to na odwrót:) pozdrówka, fajny pomysł z tą galerią:):-)

super brzuszki dziewczyny, fajnie nam się już zaokrąglają, jak kupię baterie do aparatu to też swój wstawię, chociaż ostatnio mam wrażenie że nie rośnie

Kochane,
No, piękne bąbelki Wam rosną:-D
Ja po prawdzie nie bardzo mam się czym pochwalić, ale doszłam do wniosków, że w sumie taka galeria będzie miała charakter sentymentalny także zaraz miło będzie podpatrzeć jak rosłyśmy w oczach tydzień po tygodniu :-D Postanowiłam zatem cyknąć z rana fotę i do Was dołączyć. Oczywiście domowy dresik w roli drugoplanowej ;-)

Oto mój brzunio z dzisiaj, czyli z końca 12 tygodnia.
brzusio12tydz.jpg

Ten nieco sterczący bąbelek to to, co mi wyskoczyło ostatnio :-) Trzeba się przyjrzeć bardzo uważnie póki co, żeby coś tam wykryć ;-)
Któraś z Was pisała, że jak ćwiczyłam przed ciążą regularnie (od lat) i mam mocne mięśnie brzucha później będzie widać cokolwiek. Ciekawa jestem jak to jest w praktyce.

reklama
Do góry