reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

no to w końcu ja się wkleję:-):-)

P8060821.jpgZobacz załącznik 379415

reklama
anek, sivi, Ewa super brzuszki ;-)
Rudson faktycznie wygladasz zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy.
Rabbit przytylas tylko 4 kg wiecej niz ja... brzuchol mam podobnych rozmiarow.
Mariolcia no wreszcie wiem jak wygladasz ;-) ciaza Ci sluzy...

zaraz znajde cos swojego...

mariolcia
fajnie że nareszcie coś wkleiłaś. Wyglądasz b.ładnie.
to Twój naturalny kolorek włosów?
też myslę, że ładnie Ci w brązie i wogóle fajne klimatyczne miejsce na fotkę wybrałaś - mówię o tym drugim :)

a w końcu nie napisałaś gdzie Ty teraz mieszkasz w końcu? u teściów?

Ewa- powiem tak( bo ja szczera jestem) w dłuższych włosach na zdjęciu nie tym ślubnym to jak nastolatka a teraz to KOBIETKA - poważnie ale nie staro, tak elegancko !!!!!!!A kolor masz świetny co TY od niego chcesz?????
ja teraz chciałam na brąz sie przefarbować a raczej taki rudawy brąz,ale dzis wybierając farby wzięłam...... czarną czyli tą co zwykle wiec zmojej metamorfozy nici w tym miesiącu :) ale jak zajde w ciązę to ide do fryzjera i bede miec tą rudawą czuprynkę a co ?:) heheh
za mundurem panny sznurem???? Mąż ciacho a w mundurze to juz w ogóle kosmos :)
hmmmm miss sporty??? proszę nawet na priv wyślij mi link jak ten bronzer wygląda, bo mój sie konczy i od 2dni szperam jaki kupic teraz !!!!!!!!
Mariolcia śliczny brzuchalek !!!!!

Ewa, na razie już u teściów. R. bardzo mnie prosił bym wróciła...
a moim naturalnym kolorem jest taki mysi blond:-)
to są farbowane włoski.

reklama
ati czyżby w ruch poszło pranie malutkich ciuszków???? albo mi sie zdaje ze tam widze malutkie skarpeteczki:),
bardzo ładnie wyglądasz, !!!!!!!!!!!

Do góry