reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
Tak, ja juz wyprałam w zeszłym tygodniu wszystko. Mam raczej ciuszki uzywki lub z lumpeksu wypolowane przez obie babcie w stanie idealnym i stwierdziłam,że juz wypiore a przed porodem wyprasuje je jeszcze. A to ostatnie buciki do wyprania na zdjęciu. Moja mama juz mi kolejne kupiła więc pranie jeszcze będę robic nie jedno chyba :-)

Mariolciaa super wyglądasz :-) Fajny brzuszek!

ilona
wysłałam Ci pw.
Dziękuję i jako komplement traktuję opinię co do wyglądu :) fakt że tamto pierwsze zdjęcie to było jeszcze z panieńskich czasów, nawet przed narzeczeństwem.
z czarnych będzie Ci ciężko przejśc na jakikolwiek inny! ja dopiero własnie pozbywam się czarnych stąd moje kolorowe jarmarki, przy głowie odrost swój dalej wyprany brąz, a na końcach jeszcze inny, ale to przez to że własnie czarnego sie pozbywałam.
Ale nie żałuj sobie zmian, każda zmiana nam służy- tak myslę :)
no Ty już mnie z tym sznurem nie strasz bo zaczne sie martwić o niego hehe :p

ati
pozazdrościć takiej zgraniutkiej figury. Wyglądasz uroczo!
i masz szczęście że taka szczuplutka jesteś bo tatuaż mógł się porozciągać...

mariolcia
rozumiem, ale mam nadzieje że mieszkanie tam nie przysparza Ci już tyle smutków :* :)

Ewa, co do domowników... to ciągle palą w domu... ale ja mam nadzieję że nie odbije się to na dziecku.
a oni kiedyś odpowiedzą za tą bezmyślność...
jest dużo lepiej bo po mężu widać dużą poprawę... zanim coś postanowi, zadecyduje zawsze rozmawia o tym ze mną, a nie tak jak wtedy... że się ostatnia dowiadywałam o wszystkim.i jest jakiś taki bardziej otwarty...

niestety, ale to jest takie mieszkanie na kupie...dlatego tak przypilam z tym mieszkaniem, bo wiem że jak dzidziuś zamieszka jeszcze tutaj u teściów, to będzie co raz gorzej. Wszyscy wstają rano do pracy o 4, 4.30, 5,30 po koleji... a wiadomo że dziecko nie raz da koncert w nocy.:-)

Ewa sama własnie nie bede kombinować z farbowaniem,a tym bardziej ze trzeba je rozjaśnić wiec fryzjer tylko wchodzi w grę chyba ze bede sama stopniowo je rozjaśniać, np ciemny brąz, potem jasniejszy brąz aż w koncu taki rudawy brąz o coś takiego rude.jpg
ale jak sama bede tak ekserymentować to mi te włosy wypadną i nie bedzie co malować juz, :zawstydzona/y:
Mężulek twój wpatrzony w Ciebie i w brzuszek jak w obrazek wiec spokojnie ,:D :-)
dzięki za wiadomość :))))))))

a to my i nasz 28t4d

slicznie !!!
jednak faceci w mundurach wygladaja extra :)

super fotki :)

No to i ja wstawię nowe weekendowe zdjęcie z soboty oraz dzisiejsze balkonowe :-)
Zobacz załącznik 379452 Zobacz załącznik 379456

slicznie :) ale najlepszy tatuaz :) uwielbiam !! az mi smaka narobilas na jakiegos tatu ;))

super brzuszek :)

reklama

Slicznie wygladasz :-)

No to i ja wstawię nowe weekendowe zdjęcie z soboty oraz dzisiejsze balkonowe :-)
Zobacz załącznik 379452 Zobacz załącznik 379456

:szok:to prawdziwy tatuaż???! dzieło sztuki!!no prosze, a nie wyglądałaś mi na dziare ;-)

śliczny brzunio

Do góry