reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

No widzę, że nie tylko ja jestem chudzielcem w tym gronie. Super dresik i zgrabniutki brzusio. Jak patrze na ciebie albo atram to mi sie podobają takie brzuszki piłeczki ale sama jak widzę na ulicy kobiety z dużym brzuszkiem a ja idę taka mała to mi jakoś tak... głupio

Taaak dresiara jestem teraz :-D normalnie nie znoszę dresów i chodzę tylko po domu, a w ciążach obydwóch najwygodniej się czuję właśnie w dresach :-D
Ja już bym chciała taki większy brzuszek a nie takie coś co jak nie przywdzieje super obcisłej bluzki (mieszcze się ciagle w 36!!) to nawet nie widać że jestem w ciązy! Uwielbiam obnosić się brzuszkiem, ale niestety nie mam się czym chwalić...taki typowo ciazowy miałam z córą dopiero w 8 miesiącu...a i tak w swój zwykły płaszcz zimowy zasuwałam się bez problemu do końca ciąży...

reklama
a to moje porównanie, przed ciążą i teraz- w 22 tygodniu.

Załączniki

• przed i po (5 m-c).jpg
    przed i po (5 m-c).jpg
    24 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Ewa podobnie wyglądałam nim mnie niedoczynność tarczycy dopadła, nosiłam rozmiar 34 i 47 kg wagi :-D... Potem 36 i stanęło na 38 i 56kg przed ciążą ,a teraz ledwo w rozmiar 40 wchodzę i 63kg wagi :zawstydzona/y::-D Także, mogę Ci pozazdrości i pogratulować Ty oso ;-):-D

Do góry