reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
monysia ale masz śliczną córcię - wygląda wprost jak laleczka... a zdjęcia z kuchni rewelacyjne - mogłabyś stworzyć książeczkę z przepisami, a tam zamieścić zdjęcia córci w kuchni jak to się robi po kolei. Jestem pod wrażeniem :rofl2:

nie wpadłam na taki pomysł :-D
dzięki Kobitki :-)

werka no wiesz?!! tak się rozpisywałaś ile to przytyłaś i jaka wielka jesteś a tu nic nie widać! Brzuszek masz jakbyś się objadła :-D

he he dokładnie, taki maleńki :-)
Alunia śliczniusia :tak:

jagmar śliczny brzunio, jak piłeczka:-)

śliczne brzuszki. ja już awansowałam ta taki rozmiar:

P6010230.jpg

reklama
Zobacz załącznik 360122Zobacz załącznik 360123Zobacz załącznik 360124Zobacz załącznik 360125
Nie wiem czy mogę w tym wątku ale wklejam ...
Wyżej są zdjęcia z Dnia Dziecka

Tutaj pieczemy pleśniaka:
Zobacz załącznik 360128Zobacz załącznik 360129Zobacz załącznik 360130Zobacz załącznik 360131

Poniżej są dwa zdjęcia z Dnia Matki ale nie wiem czemu się tak dziwnie wkleiły
super zdjecia, a ten plesniak... mniam
fajnie jak juz cora pomaga, na pewno duzo zabawy mialyscie z pieczenia
ja nie moge sie doczekac kiedy moj Jasiek podrosnie, tez bedzie z mama ciasteczka piekl
no taki brzuch to ja mam nie w ciazy jak sie dobrze najem
Zobacz załącznik 360231 Zdjęcie robione w kibelku, trochę obciach ale co tam. Fakt mogłam wypucować lustro ;).
sliczny okraglutki brzusio
śliczne brzuszki. ja już awansowałam ta taki rozmiar:

Zobacz załącznik 360329
fajny, spiczasty
super brzuszki, każdy inny :) a to moja piłeczka :)
ale slodka pileczka

sliczne zdjecia, a brzuszki i dzieciaczki slodziutkie, Alusia tez sliczna dziewczynka

to moze i my sie pokazemy z urodzinek w plenerze
DSCF5363.jpgZobacz załącznik 360359

Do góry