Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooooo nieeeeeeeee jaki maleńki,Zobacz załącznik 360184
To ja w 23tc
Zobacz załącznik 360231 Zdjęcie robione w kibelku, trochę obciach ale co tam. Fakt mogłam wypucować lustro .
werka torudy??o sory :-)
jagmar no tu już widać że ciąża :-)
monysia ale masz śliczną córcię - wygląda wprost jak laleczka... a zdjęcia z kuchni rewelacyjne - mogłabyś stworzyć książeczkę z przepisami, a tam zamieścić zdjęcia córci w kuchni jak to się robi po kolei. Jestem pod wrażeniem
werka no wiesz?!! tak się rozpisywałaś ile to przytyłaś i jaka wielka jesteś a tu nic nie widać! Brzuszek masz jakbyś się objadła
super zdjecia, a ten plesniak... mniamZobacz załącznik 360122Zobacz załącznik 360123Zobacz załącznik 360124Zobacz załącznik 360125
Nie wiem czy mogę w tym wątku ale wklejam ...
Wyżej są zdjęcia z Dnia Dziecka
Tutaj pieczemy pleśniaka:
Zobacz załącznik 360128Zobacz załącznik 360129Zobacz załącznik 360130Zobacz załącznik 360131
Poniżej są dwa zdjęcia z Dnia Matki ale nie wiem czemu się tak dziwnie wkleiły
no taki brzuch to ja mam nie w ciazy jak sie dobrze najemZobacz załącznik 360184
To ja w 23tc
sliczny okraglutki brzusioZobacz załącznik 360231 Zdjęcie robione w kibelku, trochę obciach ale co tam. Fakt mogłam wypucować lustro .
fajny, spiczasty
ale slodka pileczkasuper brzuszki, każdy inny a to moja piłeczka