reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Werka czyli miałam rację że się objadłaś :-D:-D Ja też mam 160 i co prawda ważę wciąż mniej niż przed ciążą ale do cholery brzuchal mam większy od ciebie, a ty narzekasz jak rasowa słonica!

reklama
ja też mam 160 i 10 +, KOBIETO NIE NARZEKAJ wyglądasz pięknie i zgrabnie. Jak się ogarnę i wstanę z kanapy to strzelę fotkę, żeby cię podbudować.

hehe dziewczyny przesadzacie.
Jak bylam w polsce to tesciowa pytala sie czy sie nie glodze bo brzucha nie widac ale mi cala ciaza poszla w cycki:) Wstawie przy okazji zdjecie z przodu, to jak kulka bo rozeszlo sie bo bokach.

jagmar - to tez zalezy ile wazylas przed ciaza, bo ja nie naleze do chudych dziewczyn tylko takich co tutaj maja troche cialka tam. Ale wchodze w roz 6 - gora, 10dol. Teraz chyba 12-14:D

DSC01380.jpgDSC01439.jpgOdrazu skladam wielkie przeprosiny ze tak wstawiam post pod postem!
Pokaze wam Alunie corke mojego M:) razem na zdjeciu w lunaparku chudzinkaDSC01368.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sivi ja to jestem ta rudowlosa:) w sukience, ta obcieta to siostra mojego M:)
jagmar ja bym wlasnie chciala taki prawdziwy ciazowy brzuszek bo u mnie to wyglada jak bym miala otylosc brzuszna:D

reklama
Do góry