reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

nooo z moich boczków to można zrobić niezłe schabowe.....ja nie tylko tyje w brzuszku i w cycolach...odkłada się tu i tam.....wrrrr

reklama
witam,
jeśli gadacie o tyciu to się przyłącze:)
na początku ciąży schudłam 2 kg i od tamtej pory przytyłam tylko 0,5 kg więc ważę mniej niż przed ciążą. Trochę się tym martwiłam, ale lekarz nic nie wspomina że coś jest nie tak, a wręcz co wizytę mówi żeby się pilnować i jak najmniej przytyć. A ja tymczasem się nie pilnuję, wcinam słodycze i waga nie rośnie. Brzuchol mam już duży (jak mi się uda to później wkleję zdjęcie), ale wszyscy mi mówią że poza brzuchem to wyszczuplałam. Tak sobie to wyjaśniłam, ze może to wszystko przez to że przed zajściem w ciążę do najszczuplejszych nie należałam :p i ważyłam 70 kg, i w związku z tym w ciąży tak dużo nie przytyje? sama nie wiem

to ja sie dolacze do tematu tycia na poczatku ciazy schudlam 3 kg ale teraz kiedy jestem prawie w 23 tyg ciazy przytylam juz 8 kg:(:( chod brzuszek mam maly ale rosnie w szybkim tempie:):)

Zdjęcie0845.jpga tak wyglada moj brzus obecnie 22 tydz ciazy:)

reklama
Do góry